-
אני לגמרי איתך !!
אני ובעלי חשבנו על עוד משהו .. אישה החל מחודש 6 צריכה לקבל תו חניה עד לסוף ההריון!!!
שוב נכון שהריון זה לא מחלה אבל עדיין המגבלות הן בלתי נסבלות !!!
-
תלוי באנשים שיש לך מסביב . לי קרא פעמיים בהיון הזה שאנשים הציאו לי להחותר ראשונה ביוזמתם למרות לא בקשתי והרגשתי בסדר גמור וגם פעמיים בסופר. היה גם איזה בחור שצעק אלי שאני מרימה כבד כאשר התחלתי להעביר שקיות קניות לאוטו .
Free image hosting by
htt
-
אני חושבת בדיוק כמוך!!!
כשהייתי בחודש 7 עם בחילות בלתי פוסקות והקאות
אף אח לא התחשב וכן הייתי בתור איזה 20 דקות!
אין התחשבות וזה לא בסדר!
-
נו? ומה קורה בתור לקופה בסופר? חיכיתי 45 דקות בשבוע 37,
וחניה? הלכתי ברגל איזה 10 דקות עד שהגעתי לקניון, שבוע 38...
שאת עולה לאוטובוס עם בטן כולם פתאום ישנים, או מאוד מתעניינים מה קורה מעבר לחלון, אף אחד לא מפנה אליך מבט...בושה וחרפה.
ושלא נדבר על זה שכמה פעמים בהריון מתקדם עמדתי בתור בשילב!!! פאקינג שילב!!! יש להם קופה לנשים בהריון וקופה רגילה..הקופה הרגילה סגורה וכולם עומדים עם הילדים הקרציות בקופה של נשים בהריון, אמרתי לקופאית ואפילו לא הסתכלה עליי...זונות.
-
שירוש לגמרי איתך , במיוחד שיש בדיקות דם או סוכר ושתן זה בכלל סיוט, אני לא מבינה למה לא עושים את בדיקות האלו במרכז בריאות האישה , למה צריך לשלוח למרפאת אם .
/]
-
אממ.. אני קצת מסתייגת.. כל מי שמגיע לקופת חולים לבדיקה כנראה לא מרגיש להיט.. ומה עם אנשים מבוגרים? ומה עם אמהות לילדים קטנים? אין לדבר סוף.. באוטובוסים וכד' זה באמת מטריף איך אנשים פתאום כל כך מתעניינים במזג האויר ובטלפון. קורה לי גם עכשיו כשאני עולה עם הקטנה במנשא (אבל פחות)
-
תמרוש אז פה בדיוק הבעיה , נשים בהריון גם ככה קשה להן , צריכות לעשות את כל בדיקות שלהן במרכז בריאות האישה , לא בין כל מבוגרים וחולים אחרים (אם כל כבוד). למה אישה בהריון צריכות לחכות שעתיים לבדיקת דם או שתן.
-
בנות מבהירה שאני מתכוונת לתור סטנדרטי בקופ"ח
בית מרקחת
או כל מרכז רפואי אחר
-
עכשיו בדיוק אחותי סיפרה לי על חברה שלה , אישה בשבוע 22 להריון הגיעה לעשות בדיקת שתן בשבע וחצי בבוקר למרפאה , היו לפניה כבר איזה 40 אנשים (מתי אנשים מספיקים אם זה נפתח רק בשבע ) קודם כל לא היה מקום לשבת (ברור שאף אחד לא קם לתת לאישה בהריון לשבת ) , המזגן לא עבד (זה היה אתמול ) ולא מספיק שהיא חיכתה המון וכמעט לא התעלפה שם , ובנוסף שעד שהיא כבר התיישבה (במקרה התפנה מקום) איזו משהי ניסתה לפנות אותה ממקום בטענה שאמא שלה צריכה לשבת , כשראתה בטן עשתה צעד אחורה ואפילו לא התנצלה על התנהגות.
-
שירוש זה בכל מקום ככה לצערי
/]
-
אצלינו במעבדה מרכזית כתוב בבירור שבדיקות לנשים בהריון ללא תור . מודפס עם סמל של מאוחדת .
Free image hosting by
htt
-
כל כבוד לקופה שלכן תיקי , בכללית זה סיוט.
/]
-
אני גם במאוחדת ותמיד חיכיתי בתורים

באיזה מעבדה זה תיקי?
-
לנכים יש את החוק ומה? נראה לכם שלכל נכה נעים ככה לבוא ולעקוף? ראיתי במו עיניי נכה בכיסא ממונע מחכה חצי שעה (באנו יחד). כשהגעתי לקופה הערתי לרוקח שכדאי להסתכל סביב מדי פעם לראות אם יש נכה ולקדם לו את התור. פשוט לקרוא לו.
אבל למרות זאת אני מסכימה כן עם תמרה. כי גם כשאני לא בהריון לחכות עם 2 ילדים בני ארבע ושנתיים זה סיוט הסיוטים. הרבה יותר מההמתנה בתקופת ההריון לרופא.
-

באיזה מעבדה זה תיקי?
-

באיזה מעבדה זה תיקי?
-
נושא היחס להריוניות בישראל נוגע לליבי עד מאוד
לאחר מגורים בדרום אמריקה ועכשיו במרכז אמריקה אני מבינה עד כמה חשוכים בישראל בנושא זה
כאן, הריוניות לא עומדות באף תור!
כשהייתי צריכה לעשות כל עפם את בדיקות השתן והדם המרובות (למי שזוכרות את הדלקות החוזרות ונישנות שסיפרתי עליהן כאן בהריון שלי)
מעולם לא עמדתי שם באף תור
אנשים ועובדים במקום כולם נתנו לי לעבור - ולהריוניות אחרות גם
להריוניות יש כאן חנייה מסודרת בכל סופר, קניון וכיו"ב
לא עומדות בתור באף בנק
יש כאן עדיפות ברורה לנכים, הריוניות, נשים עם תינוק קטן ולזקנים
ישראל חייבת להתקדם ולאמץ את הגישה הזו
מי שתרים את הכפפה ותפנה לאורלי וגיא בנושא - אני בטוחה שתביא לשינוי בהקדם
הייתי שמחה לעשות זאת אך איני גרה בישראל כרגע.....
-
ישראלית כרגיל נשמע מדהים וגם חלומי
אני צריכה למצוא חנייה במרחק של רבע שעה ויותר מהקופ"ח שלי
בחום הזה של ישראל.
עם נהוראי שביצעתי את בדיקת הסוכר
הייתי כל כך מסוחררת ומעולפת
שרק יצאתי משם להתחיל לצעוד והתיישבתי על אבן בכניסה למרפאה
מיד חברה שלי קראה לאחות אחת שעברה שם
ושתיהן גררו אותי השכיבו אותי והרימו לי רגליים
לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם הייתי לבד.
בטח מתעלפת בחצי הדרך.
עכשיו אני חונה בגינה באמצע העיר כדי לצעוד לקופה
בזמן שיש שפע חניות תפוסות ממול.
סתם כזה מעצבן
אבל שום דבר לא יעזור זה בטוח
בישראל אי אפשר להוזיז מקל בלי חקיקות וחרטות
בטח שאף ראש ממשלה כאן לא היה בהריון
ואם כן, הוא בטוח היה מקבל לימוזינה ממוזגת עד הכניסה לקופח.
-
אני צופה נלהבת (בחופשת לידה) בתוכנית הבוקר של אורלי וילנאי וגיא מרוז
הם מטפלים בהרבה דברים ובהצלחה מרובה
הייתי פונה אליהם- מה יש לכן להפסיד
-
חחח הצחקת אותי ,שמישהו במדינת ישראל יצא פראייר???? לתת להריונית לעבור ללא תור פחחחח רק כאן , לתת לה חניה פחחחח רק כאן
-
בנוגע לעגלה עם תינוק בארה"ב עם כל התורים הקשוחים והקפדניים בכניסה לגבולות המדינה, תמיד מקדמים לראש התור נושאי עגלות ילדים.
-
אני באשדוד ואני מדברת על מעבדה מרכזית.
לגבי מתן קדמות ךאשה בהריון - תקחו בחשבון אחוז הילודה וכמות הנשים בהריון שיש כאן ביחס למקום אחר . כמה שאני מכירה ברגע שיהו שתי נשים בהריון הם עןד יצליחו להריב " מי בהריון יותר " ובטח יהיה גבר שיספר שגם אשתו בהריון במצב קשה .
נ.ב. בבית מרקחת אני מזמן לא אמדת בטור - מזמינה דרך האינטרנט בסופר פאר ורק בא לקחת .
Free image hosting by
htt
-
וואו בנות, איפה אתן גרות?? למרות מה שאומרים על תל אביב שהיא בועה מנוכרת שהייתי בהריון תמיד תמיד עזרו לי ופינו לי דרך אפילו אם לא ביקשתי, אם זה בתור בסופר, בתור לבדיקות בקופ"ח (אני במאוחדת ואני גם זוכרת שהיה כתוב שבדיקות לנשים בהריון זה בלי תור) באוטובוס ובכלל, באמת שהופתעתי לטובה! ואם הייתי מגיעה למקום שלא שמו עלי הייתי נוגעת בבטן ועושה פרצוף סובל, מיד היו קמים בשבילי

-
היי שושי,
הצטערתי לקרוא את הודעתך. אשמח אם תוכלי ליצור עימי קשר בפרטי או בכתובת המייל
[email protected] על מנת שנוכל לטפל בתלונתך.
תודה ויום טוב
ציטוט:
פורסם במקור על-ידי soshi
נו? ומה קורה בתור לקופה בסופר? חיכיתי 45 דקות בשבוע 37,
וחניה? הלכתי ברגל איזה 10 דקות עד שהגעתי לקניון, שבוע 38...
שאת עולה לאוטובוס עם בטן כולם פתאום ישנים, או מאוד מתעניינים מה קורה מעבר לחלון, אף אחד לא מפנה אליך מבט...בושה וחרפה.
ושלא נדבר על זה שכמה פעמים בהריון מתקדם עמדתי בתור בשילב!!! פאקינג שילב!!! יש להם קופה לנשים בהריון וקופה רגילה..הקופה הרגילה סגורה וכולם עומדים עם הילדים הקרציות בקופה של נשים בהריון, אמרתי לקופאית ואפילו לא הסתכלה עליי...זונות.