הפרשה חומה שהפכה לצהובה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בהריון בשבוע 6 אתמול הופיע כתם חום לאחר מאמץ (בנוחיות).
    הלכתי מיד לרופאה דחופה ושם עשו לי אולטרסאונד וראו שק הריון, וגם דופק.
    הגניקולוג במרפאה שהייתי, המליץ על לקחת תמיכה להריון.
    התקשרתי לרופא הפיריון שלי והוא נתן לי פרוגסטרון 100 mg 2 ביום.
    הסבב האחרון היה עוברים מוקפאים ולכן התמיכה היחידה שקיבלתי הייתה אוביטרל ביום ההחזרה ותו לו.
    אני מאוד חוששת. האם יש מישהי שחווה כתמים כאלה?

תות
7 תגובות
עמוד 1
  • היי..
    לי היו דימומים כאלה כשהייתי מתאמצת. הייתי פעמיים במיון בגלל זה. נורא דאגתי.
    אמרו לי כל פעם פשוט לנוח כשזה קורה ולא להתאמץ..

עכשיו כבר אין לי בכלל גם אם אני מתאמצת טיפה לפעמים

ליטלילי
  • בהריון הראשון היו לי דימומים בשבוע שישי וגם בשבוע 14 אחר כך, ברוך השם הילד שלי עוד חודשיים בן עשר.
  • הטכנאית רשמה בדף של האולטרסאונד כך ״ הודגם מעט נוזל במצוד לפה הפנימי וזה יכול להתאים לאזור דימון קטן״ . אתן יודעות מה זה אומר?

תות
  • יש לציין שזה לא קשור למי שפיר כי רשום מי שפיר- תקין.

תות
  • נשמע שכדאי להגיד על תמיכה טובה של פרוגסטרון.. התיעצת עם הרופא שלך? מוזר שלא נתנו לך כלום חוץ מאוביטרל.. לפחות עכשיו קיבלת
  • ההחזרה הייתה על בסיס טבעי, לא קיבלתי שום זריקות באותו החודש של ההחזרה של העובר הקפוא.
    אתמול שלחתי לו הודעה לפלאפון שלו, הוא אמר לי לקנות את הכדורים ולהשתמש כ10 ימים בלבד.
    אתמול היו הפרשות חומות והיום יש הפרשות צהובות. (ההפרשות הפכו לצהובות אחרי שהשתמשתי בכדור "פרוגסטרון" לנרתיק.

תותית
  • היי תות
    מוכר מאוד אני בשבוע 14 ועד שבוע היו לי דמומים והפרשות חומות, אני מקבלת אנדומטרין 100 פעמיים ביום וזה מאוד עוזר הכי חשוב לא להיות במתח ולא להילחץ.

תרגישי טוב ובהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה