צחוק עוזר לקליטת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • המחקרים קבעו שבקרב נשים שלאחר החזרת עוברים צחקו לפחות 15 דקות ביום אחוז הריון מוצלח עלה מ 20 אחוז ול 37 אחוז.
    רק לתשומת לבכם
3 תגובות
עמוד 1
  • קראתי משהו כזה עם ליצן רפואי..(:
    פעם אחרי הזרעות הייתי חוזרת הביתה ומורידה סרטונים מיוטיוב חחחח
  • אתן יודעות עכשיו שאני חושבת על זה החודש צחקתי מלאאאאאא סתם כי הצחיקו אותי לא כי ידעתי שצחוק עוזר..

ועוד דבר שאני חייבת לשתף -חברה שלי שגם הייתה בטיפולים והיום היא בהריון ברוך השם,לפני הטיפול הזה אמרה לי שיש לה טיפ בשבילי לגבי החיוביות והאופטימיות.. היא התחילה בכך שמחשבה יוצרת מציאות ושבחודש שהיא נקלטה היא אמרה לעצמה כל החודש שהיא בהריון, שהפעם זה זה אין מצב שלא, שעכשיו זה תורה.

אז לא היה לי מה להפסיד והבטחתי לה שאני גם אעשה זאת והחודש הכרחתי את עצמי לחשוב חיובי ולומר לעצמי כל פעם במראה " את בהריון" " את בהריון" ולחייך לעצמי וללטף את הבטן שלי לפי שידעתי שהתוצאה חיובית..

וכל פעם שהתגנבה מחשבה שלילית סילקתי אותה באמת באמת באמת!
    עבדתי על עצמי חזק מאוד החודש!
    אז יפות שלי גם אם קשה ואני יודעת שקשה תנסו לחשוב חיובי רק לחייך ולצחוק..

לא יודעת אם זה מה שעזר אבל שווה לנסות לא?

אפרסקית
  • מעניין .... ללא ספק ....
    תן לאהבה שלך להוביל אותך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה