ישראלית בישבילך ! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
4 תגובות
עמוד 1
  • לא כל כך התחברתי. הם גדלים בקצב מטורף וזקוקים לאוכל, לפעמים גם בלילה. גם לי יש ימים שאני יותר רעבה ו/או יותר עייפה, גם להם מותר. אני מרגישה שנהיינו אמהות מלומדות, שקוראות ויודעות ומקשיבות לכל הטיפים של כולם, ולפעמים שוכחות להקשיב ליחידים שמכירים אותנו- לעצמנו (עצמנו זה כמובן אנחנו והילדים).. תינוק בגיל הזה עוד לא מניפולטיבי, הוא מאותת על צרכיו, והם חשובים יותר מכל הרגל שיש להקנות. חשוב לי להדגיש שלא משתרר אצלנו כאוס מוחלט, גם אני משתדלת להקנות לילדה שלי הרגלים, אבל כמו כל אדם וכמו כל מצב, צריך גמישות. מאחר ואני עוסקת בתחום, יוצא לי לקרוא הרבה על טיפול בילדים וכד' ומזה עלו לי כל ההגיגים הללו.. סורי על החפירה, אשמח לשמוע תובנות נוספות בעניין..
  • אני דווקא קראתי וממש הזדהתי
    שבוע שעבר היה לנו שבוע ממש קשה מבחינת שינה..
    קמה כל לילה ובאחד הלילות היתה ערה מ2 עד 5!|
    חשבתי כבר שאני משתגעת..
    רק באותו לילה נתתי לה לאכול כי כבר ממש נשברתי..
    וזה עדיין לא עזר..
    עכשיו ב"ה יותר טוב..
  • חחחחחחחחחחחחחחחחח כאילו אני כתבתי את זה

זה קורה במשפחות הכי טובות: הקפדתם על כל הכללים להרגלי שינה בריאים מהיום הראשון לאחר הלידה. בניתם לו סדר יום, יצרתם הפרדה בין יום ולילה, השתדלתם לנתק האכלה משינה, קיימתם טקס שינה בשעה הנכונה - והתוצאות לא איחרו לבוא, ומגיל כמה שבועות הוא ישן שעות ארוכות ברצף. החברות פרגנו, ובשקט (או בקולי קולות) התפללו שגם אצלן בקרוב, ואז הגיע גיל ארבעה חודשים והזמנים הטובים תמו.
    פתאום הוא התחיל לקום בלילה לארוחה נוספת, תנומות היום התקצרו ואולי התינוק אפילו החל להתנגד להרדמה. המלאך הקטן שלכם נעלם, ופתאום את הבכי באמצע הלילה שומעים מהבית שלכם. ואז אתם מתחרטים שסיפרתם לכולם, ומתחילים לחשוב מי פתח עין.

ואצלי התחיל בגיל שלושה חודשים.............
    אתמול התעורר פעמיים בלילה לאוכל כמו שהיה כשרק נולד!!

צעקתי על חברה שלי בטלפון שהיא וכל החברים פה פתחו לי עין.....חחח
  • תראו
    אני באמת מסכימה שגם צריך ללמוד להקשיב לעצמנו
    אביב מתעורר בלילה זה באמת חדש ישן
    ניסינו מוצץ, ליטוף, חיבוק, בקבוק מים
    והוא לא רוצה לישון עד שאני מניקה ואז אוכל בהמון תשוקה והרבה זמן עד שנרדם
    לי זה אומר שהוא דווקא כן רעב
    קטונתי
    אולי זה יתנקם בי בהמשך אבל אם התינוק שלי רעב אז אני נותנת לו לאכול
    גם אי אפשר להכליל על כל התינוקות בעולם חוקים
    אולי יש קווים כלליים אבל בסופו של דבר כל תינוק וכל הורה הוא אחר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה