היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות מאז יום חמישי שהייתי בטיפת חלב ופיצי עלה רק מאה גרם בחודש..אני פשוט לא מצליחה להתתמודד איתו. הוא בוכה המון ויש לחץ מסביבי בעלי ואמא שלי רוצים לדחוף לו סימילאק כל הזמן..א י כבר משתגעת. למה הוא בוכה כל הזמן. אתמול הוא עשה קקי חמש פעמים זה הגיוני? הוא ינק ונתתי לו 120 סימלאק אחרי צהריים. אני באמת לא יודעת מה לעשות שאני אומרת לבעלי שאני רוצה לנמשיך עם ההנקה הוהוא אומר שיכול להיות שאין לי מספיק חלב. וזה לא נכוו ! אני רק בוכה כבר כמה ימים ...ממש לא יודעת מה עובר עליי ועל פיצי מה שעוד יותר מעצבן שרק אצל בעלי הוא רגוע..מה שמעולם לא קרה !!
בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
16 תגובות
עמוד 1
בובה, אני חושבת שהוא פשוט מרגיש את הלחץ שלך. תינוקות מרגישים הכל...
אני מציעה לך להרגע ולנשום עמוק אל תקשיבי לאף אחד בעלך או חמתך עם כל הכבוד, לא יכולים להניק זו החלטה שלך אם להכנע לשטויות שהם מדברים או להמשיך להציע הנקות ולאזן את המצב כמובן אם לך ורק לך, חשובה ההנקה. כי אני בדעה שאם האמא סובלת מזה לא בכל מחיר.
אני יודעת שלא קל עם ההטפות של טיפת חלב של בעל וחמה ואמא ושכנה וכל העולם שחושב שיש לו זכות להביע דעה אבל תהיי חזקה מותק, תראי להם מה זה.
אני גם הייתי באותה הסירה עד ששמתי אטמי אזניים והייתה לנו אחלה הנקה כמו שכבר סיפרתי פשוט אל תכנעי ואל תתייאשי תניקי יותר ותכפילי כמויות
מחבקת אותך את מוזמנת לפרוק פה מתי שרק בא לך
אוך.. קודם כל
יכול להיות שהוא מרגיש את המתח שאת שרויה בו ומגיב אליו.. תנסי לקחת נשימה עמוקה ולזכור שסה"כ לא קרה שום דבר נורא ובע"ה הכל יהיה בסדר.. לגבי ההנקה, אני לגמרי איתך, ומצד שני זה מאד קשה כשכולם מסביב לוחצים להפסיק. אני חושבת שאולי כדאי שתלכו יחד לאיש מקצוע (רופא ילדים, אחות לא מלחיצה, יועצת הנקה) שיסביר לכם מה המצב והאם כדאי לעבור לתחליפים. אני יכולה רק לומר לך שמצב המשקל אצלנו היה גרוע בהרבה וכל הרופאים שהתייעצנו איתם אמרו להמשיך בהנקה. תהיי חזקה, הכל בסדר, יש גם ימים מבאסים, וגם הם עוברים.. שוב חיבוקים
שכחתי- 5 פעמים קקי זה אחלה אם את צריכה איזשהי עזרה, אשמח..
ברור אני הכי רוצה להמשיך להניק אני יודעת שאם אפסיק בעקבות הנשמות הטובות שמסביבי אני ממש אתבאס מהעניין. מנסה להיות רגועה...אני יודעת שהחלב שלי מספיק..בכל הנקה הןא יונק 40 דק בערך ואין לי בעיה אם זה אני מרגעשה שיוצא חלב. אגב בימים האחרונים הוא מסרב לקחת מצד שמאל...מישהי יודעת למה? (אני עם פטמת סיליקון ) תודה על החיבוקים ...!
פשששש תאמיני את שפיצית תראי מה את עושה בשביל הבייבי שלך אין דברים כאלה. עזבי את כולם מסביב את נותנת לו את המירב וזה מספיק אמא יודעת *הכי* טוב
תרגישו טוב
שירה מידי פעם הוא מסכים בלי הסיליקון תודה בנות אגב איך שולחים הודעות פרטיות?
שירה מידי פעם הוא מסכים בלי הסיליקון תודה בנות אגב איך שולחים הודעות פרטיות?
את נכנסת לפרופיל של המשתמש ויש לך אופציה של שליחת מייל..
בנוסף יש לך סמל של מעטפה מעל כל תגובה או הודעה
בטטוש תעזבי את כולם מסביבך
לא ממש קראתי את התגובות אני רק רוצה להגיד לך כל הכבוד שאת מניקה עד כה זה בכלל לא ברור מאליו אם אני הייתי מתעקשת קצת יותר כנראה שלא הייתי מפסיקה להניק אחרי חודש וחצי לפעמים יש קפמצות גדיל ולפעמים יש האטה אגם למשל אוכלת בקבוק של 150 אבל לפני שבועיים הייתה אוכלת 100 בכל ארוחה למשך יומיים... אל תתייאשי. גם אם הוא בוכה. קחי נשימה עמוקה, תהי רגועה הקטנים מרגישים את הטון שלנו ומגיבים בהתאם
כולנו פה מחבקות ותומכות שולחת לך
בטטוש יקרה קודם כל אני מבינה אותך מאוד מאוד ומחזקת לכל אחד יש מה להגיד ויש דעות מפה ועד להודעה חדשה אבל רק אמא יודעת מה הכי טוב בשביל הילד שלה קודם כל אספר לך שלי מאוד עוזרת יועצת הנקה ולאביב היו שבועיים הזויים לאחרונה כפי שכתבתי פה והיא הסבירה לי היטב שבגיל שלושה חודשים יש קפיצת גדילה שמתבטאת בהמון דברים אי נוחות של התינוק, בכי, רצון להיות על הידיים, רעב מוגזם, התעוררות בלילה או חוסר שינה או המון שינה וכיו"ב כל אלו ועוד משקפים קפיצת גדילה הבנים שלנו באותו גיל ולכן אני בהחלט מבינה! ממליצה בחום שאם וכאשר כפי שכתבת את מעוניינת להמשיך בהנקה, הזמיני יועצת הנקה לביתך לי היא עוזרת מאוד מאוד הבנתי שגם שאיבה עוזרת להגביר חלב וגם מסג' עם מים חמים לשד כמו כן הנקות מרובות ודווקא לא מומלץ לתת תחליפי חלב כאשר רוצים להגביר חלב אני מאוד מקווה שהצלחתי לעזור תהיי חזקה ותקשיבי רק למי שנוגע לליבך וכמו שאמרה שירה - לפעמים צריך אטמי אוזניים בהצלחה יקירה! תעדכני אותנו
דבר ראשון תיפטרי מהמגני פיטמה רצוי עם עזרה של יועצת הנקה ,שווה לך להשקיע כסף ביועצת מאשר להכנע ל"דאגות" של הסביבה ולתת תמ"ל ,תפסיקי מיד לבכות , קני לך אטמי אוזניים , תשלחי את הבעל לאמא שלו שידבר איתה עד שיצא להם עשן מהאוזניים על תמ"ל ,ואת תתסתגרי בחדר ותניקי במרתון ! שילכו כולם לחפש אותך בסיבוב , ויאללה לחגוג , קצת בוכה , לא רגוע ,אז מה ? הוא מחרבן מצויין ,יש פיפי והוא מתפתח ! אז עלה 100 גר ,אבל הוא עלה ! בקיצר הבנת אותי
למה חמותך צריכה לדעת אם הבייבי עלה במשקל או לא? למה היא צריכה לדעת פרטים? ומה היא מתערבת בעניין כ"כ אישי ורגיש-הנקה??? ראשית לדעתי את צריכה להגיד לבעלך שלא ישתף אותה. שנית-בעלך צריך לסמוך עלייך וזאת החלטה שלך בלבד אם להניק או לא ובעלך צריך לסמוך על שיקול הדעת שלך!!!! אל תתני לאף אחד לבלבל אותך!!!! המשיכי בדרך שלך בביטחון ואל תישברי!!! יהיה בסדר! קבלי הרבה