שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות ....

אני מטופלת באסותא , ואחרי ההחזרה של העוברים משחררים מיד הביתה.
    קראתי באינטרנט שיש בתי חולים שמשאירים את המטופלת בשכיבה למשך זמן מה אחרי החזרה.
    ומאוד עניין אותי מה כל אחת מכן עברה .... והאם היא נקלטה להריון או לא....

יכול להיות שאם שוכבים אחרי החזרה, הסיכוי להיקלט גדול יותר מאשר ישר לקום מהכיסא וללכת לעיסוקים היומיומיים שלנו ?

תן לאהבה שלך להוביל אותך
7 תגובות
עמוד 1
  • תיראי אחרי החזרה בתל השומר גם מיד שולחים הביתה אבל בילד הראשון עשיתי הזרעות וכן נתנו לשכב 20 דקות טחר כך בהזרעה נקלטתי ובטיפולים עדיין לא. פה בארץ עד כמה שאני יודעת  תמיד שולחים הביתה אחרי החזרה. גם אומרים שמצב של עמידה עוזר להריון להקלט כי הרחם נמצא במצב שמונע נעוברים לצאת ומשהו שקשור חכח המשיכה
  • אני עושה באלישע ואני לא זוכרת אם אמרו לי לשכב 10 דקות או לא, אבל שכבתי לכל מקרה. ואז אמרו לי לעשות מה שאני רוצה, רק לא להתאמץ בשלושה ימים הקרובים. לא ניקלטתי בסבב הזה.

תיקראי את זה:
    http://www.baby4u.co.il/article.aspx?id=992

זה ממש בנושא השאלה שלך.

לגבי ההבדל בין הזרעה להפריה אני חושבת שזה שונה, כי בהזרעה מחדירים זרע ולא עוברים וזה אחרת מבחינת תנועה.
  • אני גם קמתי מייד. ישבתי שתי דק בחוץ..
    אחלה קישור טלי...
  • גם מטופלת באסותא, גם קמתי מיד.
    פעם ראשונה לא נקלטתי, שתי פעמים אחר כך כן.. ( הסוף מוכר.. )
  • אני בהחזרה הראשונה שכבתי (אגב גם באסותא בראשלצ) במשך חצי שעה.
    בהחזרה השניה חיכיתי 5 דקות לרופא שירשום לי מרשם והלכתי מידי אחרי. (בהחזרה הזאת נקלטתי) .
    תות
  • גירפה את באסותא ראשון?
  • הי קרן אור שלי ...

אני מטופלת ברמת החייל ... ובהחזרה, היחידה שעברתי, ברגע שהכניסו את העובר ישר קמתי .... בהזרעות שנה שעברה באמת אמרו לי להישאר על הכיסא עם רגליים מסוכלות למשך 10 דקות בערך.

מה חוץ מזה איתך ? איך את עוברת את ימי ההמתנה ? איך את מרגישה ?
    תן לאהבה שלך להוביל אותך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה