צריכה עזרה:) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני בשבוע 6 להריון (שלא בא בקלות, אחרי טיפולי פיריון), לפני יומיים היה לי כתם חום על התחתונית ולאחר בדיקת אולטרסאונד, הוחלט להביא לי תמיכה של פרוגסטרון.
    במשך היומיים האלה, יוצא לי מלא הפרשות. האם למישהי שלוקחת את הפרוגסטרון כתמיכה (כדור לנרתיק עם מוליך) יש הפרשות? או שזה הכדור נפלט החוצה אחרי שהתמוסס?

תות
9 תגובות
עמוד 1
  • הי, קודם כל בשעה טובה!
    לא קיבלת קודם לכן תמיכה?
    נרות כמו אנדומטרין מאוד מלכלכים ונוזלים.. לא נוח בעליל.
    אם את לא רואה את הנר עצמו זה בסדר ...
    בהצלחה!!
  • היי קרן אור ותודה על המענה המהיר!!
    נכנסתי להריון בסבב מוקפאים, הרופא נתן לי אוביטרל כתמיכה פעם אחת באותו היום של ההחזרה.
    מעבר לכך לא קיבלתי תמיכה. (אוביטרל מתפוגג לאחר 14 יום מה זרקה, לפי מה שאני יודעת).
    לפני יומיים הייתה לי על התחתונית כתם חום ומאוד נבהלתי! הלכתי לרפואה דחופה, שם עשו לי אולטרסאונד שיצא טוב, לפי מה שהרופא אמר( ראו דופק ושק וקוטב עוברי).
    והומלץ לי לקחץ תמיכה פרוגסטרון- מאז שאני לוקחת אותו, יש לי הפרשות כמו מיים.. כאילו אני מרגישה שהכדור מתמוסס ויוצא כנוזל. האם זה יתכן?

תות
  • לא רשמת איזו תמיכה אבל זה ממש נשמע נורמלי... זה מתמוסס לאט. זה הרעיון. העיקר שתקבלי את התמיכה זה חשוב..
    איזה יופי שראו כבר דופק!!! מעודד זה ממש מוקדם. שיהיה המשך תקין
  • הי תות 27

אני לא יודעת לענות לך על השאלה שלך אבל אני מניחה שאם תפני לרופא ותבקשי בדיקת דם נוספת לבדיקת פרוגסרסטון (איך שלא כותבים את זה) , הוא יתן לך . וככה תדעי אם התמיכה נספגת בגוף או לא ..

שיהיה המון בהצלחה

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • קרן אור, שם התמיכה הוא ״פרוגסטרון אנדומטרין״ זה כדור לבן גדול. קיבלתי יחד עם הכדור מוליך לבן שאותו מחדירים לנרתיק ושם משחררים את הכדור.
    אני גם הייתי בשוק שראו כבר דופק. לא ציפיתי, פשוט הרופא פריון התעקש שאעשה בדיקת אולטרסאונד כמה שיותר מהר שנדע אם השק בתוך הרחם וזה מה שגילינו על הדרך.
    גירפה- אני אקשיב לעצתך ואבקש מהרופא מרשם לבדיקת רמת הפרוגסטרון.
    אני יכולה לבקש את זה מהגיניקולוג של המרפאה? או שרק רופא פריון נותן את הבדיקה הזאת?

תות
  • יקירתי הכל בסדר מבחינת ההפרשןת... נשמע נורמלי נלגמרי זה נרות מאוד מעצבנים ונוזלים. כל הזמן עם תחתוניות..
    נראה לי שאם הא.ס. ממשיך להיות בסדר את יכולה להירגע. שתפי את הרופא בחששות.. אבל באמת נשמע טוב!
  • תודה שאת מרגיעה אותי :)

תות
  • אני יודעת שבנוסף לנרות אם הם לא עוזרים נותנים גם פעמיים בשבוע זריקה בטוסיק (של הורמון פרוגסטרון) , תשאלי את רופא שלך.

/]
  • תודה על המידע!! זה מאוד עוזר לי:)
    תות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה