היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אנחנו קמנו, אכלנו כולנו יחדיו ארוחת בוקר התלבטנו לאן לנסוע התלבטנו והתלבטנו סגרנו על חי כיף ואח"כ על האש עם משפחתי רבנו פיצוצים צעקות בגדים עפים באויר דלתות נטרקות עצבים - נרגענו עשינו שולם פתחנו את הבריכה הגדולה מאחורי הבית אני נכנסתי וגם מתן שפכנו לתוך נהר של צעצועים השתוללנו נהננו התקלחנו אכלנו הותשנו ולילה טוב :)
יום העצמאות הכי ישראלי וסטנדרטי שיש
5 תגובות
עמוד 1
"בילינו" באריזות וארגונים (עידכון בהמשך)
ואז קפצנו לחברים ועשינו על האש בגינה שלהם.. היה נחמד מאוד.. בלי פקקים וחום ובלאגנים
על האש! - כיף ויאמי למרות שאני די שונאת בשר בלשון המעטה היה מזג אויר פשוט מזעזע וחסמו לנו את הכבישים בגלל מסע אופניים החלטנו בסוף להשאר בבית ולקבל קופסאת על האש מסבתא בלי כל העשן והג'יפה, אבל גם בלי החוויה...
ואחי קפץ להביא לקטנים שטויות שנשארו מהדוכן שהעמיד בעיר הם ממש התלהבו.
מוכר, דברים מתפוצצים לפעמים כשפתאום נמצאים הרבה ביחד.. בכיף מאמי, העיקר שהסתדר..
ד״א נונה שלנו התהפכה היום מהגב לבטן!! ענקית שלי! כולי בהתרגשות.. ממש בכיתי איך הם גדלים בטיל.. סורי שדחפתי את זה פה הייתי חייבת
מתוקונת קטנה 5555 חמסה את יודעת ש-4 חודשים זה סופהדרך להתהפך מרגש, איזה גיל מדהים! תהני ממנה
שירוש לא יאומן שאת כבר בתשיעי בהלם כל פוסט מחדש..
אנחנו היינו אצל חמתי גם כן על האש ביתי כלומר הם הכינו מראש בגלל הקטנטנים יש לנו 2 תינוקות קטנין אחת לי ואחד לגיסתי אז רצו לחסוך מהם עשן ולכלוך היה טעים התבאסתי שבערב יום בעצמאות הבחאו לנו את ליאור פרחי בתור אטרקצייה מרכזית..... יש לו 2 שירים מוכרים על מה מגיע לו 50000 לחצי שעה היה מעפןןן