חששות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות חג עצמאות שמח.
    אני עשרה ימים לאחר הזרעה מתפללת שהתכווצויות שיש לי זה לא מחזור שקרב.
    ההזרעה הראשונה לא הצליחה ואם גם עכשיו לא יצליח אמורה לעבור צילום רחם בבקשה תרגיעו אותי שזה לא נורא והכאב סביל חוששת מאד.
6 תגובות
עמוד 1
  • אין לדעת ממי
    הסבלנות זה לא הצד החזק בימים האלה
    אבל תתפללי ותתחזקי באמונה שגדל שם משהו אמן ויצליח לך !!
    בטא ענקית בקרוב אמן :)
  • היי לירון,
    הכאב בצילום רחם הוא אינוודואלי לכל אחת, יש כאלה שעוברות את זה ללא כאבים כלל ויש כאלה שכואב להן בצורה היסטרית.... (כמוני)
    זה גם תלוי אם ישנה בעיה שם או לא..
    בכל מקרה אני מתפללת בשבילך שההזרעה תצליח בעזרת השם אבל אם לא אני יכולה להמליץ לך שאם את במכבי ואת צריכה לעשות תקבעי לד"ר טוגנדרייך במכבי השלום הוא פותר בעיות במקום במידה ויש.. והוא אחד הטובים בבדיקה הזו..
    בסופו של דבר הבדיקה לא נעימה אבל אלו שתיים שלוש דקות וזהו.. קטן עלייך!

אפרסקית
  • שלום לירון,

גם אני , כמוך, וכמו כל אחת שהולכת לצילום רחם , מתתי מפחד ! הלחץ הפיזי והנפשי שלי הגיע לשיאים חדשים....
    רופאת הנשים שלי נתנה לי נרות הרגעה, והנחתה אותי להכניס אחד לפי הטבעת כחצי שעה לפני הבדיקה. זה נר שמרגיע את כל אזור האגן, ואני לא יודעת אם לא כאב לי בגלל זה או בגלל שזה לא כאב. אבל עובדתית, זה לא נעים בכלל אבל גם ממש לא נורא.
    הבנתי שיש בנות שזה מאוד כואב להן, בעיקר אם יש הידבקויות .

אני מציעה לך קודם כל לא לקרוא על זה באינטרנט, יש שם כמה כתבות קשות שיגרמו לך לפחד כאילו מעלים אותך לגרדום עכשיו. ודבר שני , להירגע , כמה שאת רק יכולה . נשימות, מדיטציה, שוקולד, כל מה שיכול להוריד לך מתח , מבורך.

מאחלת לך מכל הלב בטא חיובית עוד החודש, אבל גם אם היא תהיה שלילית, אל תדאגי, אנחנו פה לתמוך בך כמה שרק נוכל

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • התמיכה פה מבורכת באמת...אני משתגעת כבר מתה לעשות בדיקה ביתית אבל מחזיקה את עצמי.
  • התמיכה פה מבורכת באמת...אני משתגעת כבר מתה לעשות בדיקה ביתית אבל מחזיקה את עצמי.
  • המון בהצלחה...

(:

ליטלילי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה