:( סיכום טרומולדתק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות.אני בעיקר קוראת פה... נוסעת סמויה מה שנקרא... ביום ראשון איהיה בת 26. (תצחקו אבל לא קל לי עם זה. ) לכאורה נראה שיש לי הכל. אני עובדת בעבודה שאני אוהבת לקום אליה כל בוקר, קנינו דירה ובבית יש לי נסיכה בת חמש וטיפה. ענקית ומדהימה. לא הייתי מעזה לבקש משהו אחר :) כבר שבעה חודשים בערך מנסים להכנס שוב, לא כל כך מצליח. . לפני חודש וחצי ה1 לאפריל הייתה הפלה טבעית.. שבוע 7 בערך.. שבועיים אחרי גיסתי סיפרה לי שהיא בהריון.. בערך באותו שבוע שאני הייתי צריכה להיות בו:( ממש שמחתי בשבילה אבל נקרעתי בשבילי. מאז ההפלה לא קיבלתי מחזור עדיין, היה רק דימום קטן וקצר.. מפחדת לבדוק, מפחדת להתאכזב, מצד שני מרגישה ריקה, ההגיון אומר שאין סיכוי להריון.
    בעלול לא מעורב יותר מידי. לטענתו אין לו כח לחפירות האלו והוא לא יודע להקשיב. לא יודע להכיל אותי כאשר אני צריכה. רק רוצה ודורש שיכילו אותו. מרגישה שאין לי עם מי לדבר. חברות זה נפלא, אבל לפעמים לא מספיק.
    מרגישה לבד במלחמה הזאת. זאת בכלל לא מלחמה אבל ככה זה מרגיש לי. כל הריונית שעוברת ברחוב קורעת לי את הלב עוד טיפה. כל כך רוצה עוד בייבי. מרגישה שאני לא ממצה את עצמי כאמא. שיש לי יותר לתת ואין מי שיקבל. זה נורא להסתכל על חצי הכוס הריקה, אבל נגמרו לי העוחות להיות אופטימית. עצוב לי. ורע לי. ותודה שיש הפורום הזה, שיקשיב:(
7 תגובות
עמוד 1
  • היי , מצטערת לשמוע על אבדן ההריון
    מציעה לך לעשות בדיקת הריון ומה שיהיה .. שיהיה לטובה
    אם זה הריון אז מזל טוב
    ואם לא אז לפחות את תדעי שעוד מעט יגיע מחזור ותוכלי לנסות שוב
    לגבי בעלך הייתי ממליצה לך לומר לו שאת צריכה תמיכה קצת ושזה מאוד חשוב לך
    ובמידה והוא לא מעוניין אז באמת להבין מאיפה זה מגיע
    מחוסר עניין ? מפחד ? ..
    בכל אופן ממליצה לך להרגיע ולקחת אויר ולהבין שזה עניין של קצת זמן וביבי המיוחל יגיע :)
    בהצלחה

.
  • היי מותק, ברוכה המצטרפת למשפחה אמיתית

• עברנו משהו דשומה לפהי שנתיים בהבדל "מאוד קטן " שאני הרבה יותר מבגרת ממך . שנכנתי להריון שני בשבוי 8-9 היתה הפעלה טבעית . המליצו לנו להמתין חודשיים וז שהתחלנו שוב לא הכי הלך . בגלל הגיל כבר הלכנו לבגישה ראשונית עם רופאת פריון שהסבירה לנו כל התהליך , המליצה להתחיל בדיקות לאחר המחזור שיקבל ........ רק מה מחזור לא הגיע ובדיקות שעשינו זה בדיקות שעושים במהלך הריון ולפני 3 חודשים נולד לנו קטנציק חמוד .אז עם בגילי זה הפשרי בגילך זה גם הגיע . נכנסתי ככל הנראה כי הפסקתי לחשוב על זה וחשבנו איך עושים בדיקות וכו . בדיוק באותו חודש זה קרה .
    Free image hosting by
    htt
  • היי חמודה,
    קודם כל, את ממש צעירה! ועוד יותר מפתיע שיש לך ילדה בת 5!
    וואווו... זה הספק מכובד ל"ילדה" בגיל
  • שולחת לך המון
  • תודה בנות על ההקשבה ועל המילים הטובות... היום הגעתי לעבודה והילדים כנראה הרגישו שמשהו לא בסדר..החום והחיבוק שקיבלתי מהם עזרו לי לנסות להרים את עצמי.. אחד הנים אפילו הציע להחליף את בעלי במידת הצורך :) החלטתי לנסות לתת לעצמי צ׳אנס. עוד שלושה חודשים של נסיונות. בלי לחץ. מתוך אהבה ורצון להרחיב את התא הקטן שלנו. אם עד אז לא יהיה אז נפנה לטיפול רפואי..
    תודה על כל המילים החמות! אתן מדהימות!!
  • קודם כל חיבוקים וחיזוקים
    בהחלט תגידי תודה על כל מה שיש
    דירה, עבודה , בן זוג וילדה נסיכה!
    הרבה יותר ממה שיש להרבה אחרים.........
    בנוסף, רוצה לומר לך שאת בת 26 בלבד
    צעירה מאוד
    לפנייך עוד שנות פוריות רבות
    ואני בטוחה שתיכנסי להריון במוקדם או במאוחר
    עדיף במוקדם כמובן
    הבנתי מהבננות בפורום ומהסיפורים שלהן שדווקא לאחר הפלה האישה הכי פורייה שיש ומקווה שכך יתגלה גם אצלך
    קחי את הפורום לחיקך
    אמצי ותהני ממנו לא רק בקריאה אלא לכתוב ולשאול- זה עוזר מאוד
    כולן כאן אחת בשביל השנייה
    זה מאוד נכון שלפעמים קשה לדבר עם הבן זוג או עם החברות
    כאן יבינו אותך אני בטוחה
    מאחלת לך הריון בקרוב!!!
    תעדכני אותנו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה