מחזור אחרי לידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות יקרות,
    התלבטתי מהבוקר האם להתייעץ איתכן פשוט כי התיאור מגעיל. בסוף החלטתי לשאול ולהתייעץ האם זה קרה למשהי.. ואני מצטערת מראש שיש כמה תיאורים מגעילים, אנסה להמעיט כמה שאפשר.. זה פשוט מלחיץ ממש והייתי שמחה לדעת אם זה טיבעי. אז אם מישהי נגעלת סליחה מראש.
    אז אני כמעט ארבעה חדשים אחרי הלידה, עד לפני כמה ימים עוד שאבתי אוכל לקטנה אבל החלב נגמר ולכן אני לא שואבת יותר בשלושת הימים האחרונים.
    לפני יומיים התחילו הכתמות כאלה כמו לפני מחזור והיום בבוקר ראיתי על התחתונים ממש גוש בשר כזה מגעיל
4 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי כמו שאת אומרת - זה פשוט גוש דם, זה הכל
    הרבה פעמים במחזור אנחנו מרגישות כאילו יוצא לנו גושים, זה בסהכ נורמאלי

אם זה היה ממש גדול בגודל זרת, זה נשמע קצת הזוי , אבל יש מצב גושים כאלו גדולים...

בכל זאת לכי להבדק..
    בהצלחה

• תודה על התשובה.. העניין הוא שזה לא היה נראה גוש דם אני מבינה על מה את מדברת אבל זה לא הדם הקרוש שיש לפעמים במחזור.
    זוה היה נראה כמו חתיכת בשר כזאת ארוכה.
    יש לי תור לרופא היום נראה מה הוא יגיד..

• אוקי אם את מכירה מה זה גוש דם שיוצא במחזור, אז בסדר
    אני חשבתי אולי אין לך כאלו דברים, יש נשים שעוברות מחזורים קלים במיוחד בלי כאבים מיוחדים וכמויות.. (אבל אצלי לא ככה :()

אם ככה איןלימושג סורי, רק הרופא יוכל להגיד לך מה זה היה...
    ישמצב שאולי זה שאריות מהלידה... אולי אולי אולי

המון הצלחה והריון בקרוב ממש ותקין
  • גם לי זה קרה לפני שבוע בערך
    כביכול מחזור ראשון אחרי שלושה חודשים...בהתחלה מין הפרשות כמו לפני מחזור ואז חתיכת בשר יותר בגודל של ציפורן ואז כבר לא היה דימום.
    לא התייחסתי.

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה