היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מחר בדיקה, אני לפני החזרת מוקפאים כבר 10 ימים לוקחת פרוגינובה, מחר בדיקות לבדוק האם היה ביוץ ומה העובי של רירית ןהסרטים מתחילים לרוץ בראש, מה אם זה לא עבה מספיק ? מה עם הביוץ מתפספס, כל כך הרבה חששות אבל אני מנסה להיות אופטימית, שמעתי שזה עוזר אם לדמיין את ההצלחה, אני מנסה...
5 תגובות
עמוד 1
יקירה לחשוב חיובי!!! עזבי את החששות תיהיה אופטימית עד כמה שאפשר ובעזרת ה' החודש תעדכני אותו בבטא מדהימה!!!
זה טבעי לגמרי חחשוש.. אם תחניקי את זה, זה רק יתעצם. אז במקום תעני לעצמך- מה אם לא מספיק- נתייעץ עם הרופא ונמצא פתרון..
הי אלה ...
קודם כל שיהיה המון בהצלחה ... ולי, אין ספק שכך יהיה ...
קדימה, מחשבות חיוביות .... חיוביות .... חיוביות ..... זהו, את כבר בהריון ....
שולחת נשיקות וממתינה לעדכון ממך מחר ...
תן לאהבה שלך להוביל אותך
חשיבה חיובית יוצרת מציאות חיובית :)
אז יאללה תשתחררי מהלחץ עד כמה שאפשר... ומחר יהיו בשורות טובות :)