מאוכזבת כל כך ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות שלי...צהריים טובים

אני כל כך מבואסת, מאוכזבת ... כבר חמישה ימים שאני מזריקה כל יום דקה ואחריה עוד זריקה של 225 מונופור , היום ביצעתי בדיקות בבוקר וראו באולטרסאונד שאין זקיקים בכלל בשחלה הימנית . ובשמאלית יש זקיק אחד בגודל פחות מ - 10 . הפרוגסטרון שלי בשמים 7 בערכו בבדיקת הדם, ואני לא מבינה למה .... למה הגוף שלי לא משתף פעולה ? מה מפריע לו ?

עכשיו אני ממתינה לטלפון מהרופא , שאני מניחה שינחה אותי להפסיק עם הכל ולחכות לחודש הבא.... גם ההמתנה לשיחה שלו מוציאה אותי מדעתי .... אני לא מצליחה להתרכז בשום דבר, רק מחכה שיתקשר כבר, כדי כדעת מה עובר על הגוף שלי.

כל הבוקר לא הפסקתי לבכות , ודווקא החודש הצלחתי לשמור על עצמי כל כך רגועה, כל כך חיובית ... ואפילו זקיק אחד אין ... וכניראה שגם לא סבב טיפולים !!!
    תן לאהבה שלך להוביל אותך
11 תגובות
עמוד 1
  • אויי בובה,

כל כך בא לי לבוא ולהביא לך חיבוק ענק.
    זה כל כך מאכזב במיוחד שאת מזריקה כבר מספר ימים.

מקווה ומתפללת שהרופא יתקשר וימצא פתרון שכן תעשי שאיבה החודש.
    מחזיקה לך אצבעות.

ופה אם בא לך להוציא את הכל החוצה
  • אוי מהממת שלי איזה בעסה!!!!!! אבל... זה לא אומר שהכל יתבטל.
    מזכירה לך שהתחלתי עם זקיק אחד וחצי.. אחרי חמישה ימים היו שניים!! וגם אחד גדול ואחר קטן. הרופא אמר שזה מוזר כרילו אין זקיקים. לא שיניתי כלום בתכנית. ובסוף שאבו 8...
    אז הכל יכול להיות. באמת.
    אגב קראתי שיש ממש עדויות לתוספת הזו שליטלילי לקחה לשיפור הרזרבה השחלתית.. התחלתימלחשוב על זה למרות שאין חי בעיה ספציפית בזה אבל זה שלושה חודשים עד שמשפיע..
    יקרה שלי מקווה שתתעודדי במהרה ושיהיה שיפור ניכר!! שולחת אלייך מחשבות חיוביות
  • תהיה חזקה ואל תורידי ראש... נקווה ביחד שגם החודש תוכלי לעשות סבב
  • שולחת לך חיבוקים חמים ומחזיקה אצבעות שכן יהיו לך זקיקים לשאיבה:)

תות
  • אוף מאמי שלי... אני מבינה אותך כלכךךךך כמה חודשים כאלה עברתי ):

יש לך רזרבה נמוכה?

אם כן, dhea אלו הכדורים שבסבב אחריי שהתחלתי לקחת אותם - התגובה התחילה ונקלטתי.......... ממליצה!

בהתלחה אהובה

ליטלילי
  • בנות ...

הרופא התקשר ואמר לי שאין תגובה ... כאילו שלא היה ברור ...
    ולהמשיך להזריק דקה אחד כל יום ובנוסף להעלות את המינון של המונופור מ - 225 ל - 300 .
    הוא אמר שרמת ההורמונים אמורה לרדת, ושמה שראו בשחלה השמאלית זה שום דבר ואנחנו מחכים שיהיו זקיקים, הם אמורים להופיע.
    וביקש ממני לעשות בדיקות שוב ביום ראשון.
    ואני .... זורמת איתו ... מקווה שהוא יודע מה הוא עושה , ומקווה שאני לא מזיקה לגוף שלי.

קרן אור שלי ... חיוך ענק שלי ... לא ידעתי ששאבו לך שמונה ביציות .... לדעת את זה נותן לי תקווה ענקית ...

שירני .... קיבלתי את החיבוק שלך ... חזק חזק , תודה .

ליטלי , כמו תמיד , פה , שומעת אותנו ומגיבה ... תמיד מרגיעה ...

אני לא יודעת אם יש לי רזרבה שחלתית נמוכה ... איך בודקים את זה ? בעיקרון הבדיקות ההורמונליות שאני עושה יוצאות תקינות ...ואף אחד אף פעם לא דיבר איתי על זה ... אז אני באמת לא יודעת.

תודה שאתן פה איתי , כמו שאתן יודעות , אני יכולה להתחבר רק דרך האייפד, והבוקר התלבטתי אם לקחת אותו איתי לעבודה או לא, בסוף החלטתי שלא, וכל כך ,,,, כל כך הייתן חסרות לי שם.

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • בודקים את זה בבדיקת דם פשוטה אך היא לא בסל התרופות..

את צריכה הפנייה מהרופא היא עולה 350 שקל אם אני זוכרת נכון..

המון בהצלחה מקווה ששננוי המינון יעזור

נשיקות

ליטלילי

נשיקות

ליטלילי

נשיקות

ליטלילי
  • היי ג'ירפה.. תמיד את מנחמת אותנו שאנחנו מדוכאות ושאת כותבת שאת עצובה באמת שבא לי לבוא לחבק אותך!
    רק עכשיו ראיתי מה כתבת ואני ממש מבינה אותך..
    גם לי היה סבב שהגוף לא הגיב ואיבדתי תקווה.. אבל יודעת מה? הרופא העלה מינון והתגובה הגיעה, אומנם מאוחר אבל הגיעה... אז אל יאוש!
    תמשיכי להיות חיובית כמו שהיית כל החודש, אין ברירה אחרת.. לפעמים אנחנו צריכות לשחרר ולתת אמון מלא בידי הרופאים שאנחנו מטופלות אצלהם..
    הרי הם אלה עם הניסיון הארוך אחריהם..
    את תראי שהכל יסתדר!

מחזיקה לך לביציות יפות אהובה! נשיקות

אפרסקית
  • אהובה שלי!!!! את אדם מיוחד, חכם וחיובי! באמת! לא מכירה את שאר הצדדים שבך אבל את זה לא ניתן לקחת ממך. זה נורמחי להתבעס, אבל תראי, הרופא לא התייאש אז בטח שאת לא צקיכה. תשדרי לגוף שלך שאת מאמינה בו. כל זקיק שאמור להתפתח יתפתח בסופו של דבר. ומותק שלי גם אצלי זה קרה אחרי שהעליתי מינון ל225 החודש. פתאום אין תגובה. אני אימרת לך- זקיק ואחד בספק אחרי חמישה ימים.. יש תקווה יקירתי!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה