מתי ללכת לסיור בחדר לידה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, אני כרגע בשבוע 21+3, מתי נראה לכן שצריך ללכת לעשות סיבוב התרשמות בחדרי לידה ומחלקת יולדות? אני כבר יודעת איפה אני רוצה ללדת - כך שמבחינתי זה פשוט ללכת לראות.
    ועוד שאלה - אני ממש מתלבטת אם להשקיע זמן וכסף בקורס הכנה ללידה. גם אני וגם בעלי עדיין סטודנטים - שנה אחרונה, ונראה לי שזה יפול בדיוק על תקופה של מבחנים והגשת עבודות. מה אתן חושבות על זה? האם כדאי? האם זה עוזר במשהו? כלומר, האם זה מלמד יותר ממה שאפשר למצוא באינטרנט..?

תודה מראש, והמשך ערב נפלא!

5 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי כן שווה ללכת לקורס הכנה ללידה
    למרות שהכל נמצא באינטרנט בימינו, אין כמו לדבר עם אחות חדר לידה, מיילדת ורופאה.
    מדברים איתך על תהליך הלידה, על בטיחות בבית עם תינוק
    את שואלת שאלות ואיש מקצוע עונה לך
    אני יודעת שבכללית זה עולה 200 ₪ לזוג. לדעתי שווה את הכסף.
    יהיו פה בנות שיגידו לך שזה מיותר וחבל על הכסף....
    אני חושבת שזה מועיל ובעלי המליץ לכל החברים שלו שגם מצפים לילדים לעשות את הקורס.

בנוסף, אני ממליצה לך ללכת לעשות קורס החייאת תינוקות.
    20 ₪ לאדם והמידע שאת מקבלת שם הוא לא יסולא בפז.

ובנוגע למתי לגשת לסיור בחדר לידה - מתי שבא לך
    אין כזה דבר מוקדם מדי.
    אתצ מתקשרת לשם ושואלת מתי יש סיור ובוחרת את המועד שנוח לך
    הם יכולים לאמר לך שהלידה רחוקה מדי וחבל לבוא כל כך מוקדם - פשוט תגידי שזה הזמן הפנוי היחידי שיש לך ותתעקשי על התאריך שנוח לך

• אני לא חושבת שבכלל יש טעם לעשות סיור בחדרי לידה , את יכולה להגיע להתרשם לטובה ו ביום הלידה לפול על כזה צוות נוראי , אף פעם לא עשיתי סיור בלידה , לא ידעתי בכלל שיש דבר כזה (רק בזכות פורום עכשיו אני יודעת ) את בן שלי ילדתי באסף רופא , בכלל לא חשבתי אז שאפשר לגשת לבית חולים אחר , להגיד שהיה נפלא מבחינת הצוות ממש לא , הרופא המיילד היה נחמד , אחיות פחות , כוח עזר בנות נחמדות , בקיצור נראה זה הכל עניין של מזל. לגבי קורס הכנה ללידה אולי באמת כדי (למרות שגם את זה לא עשיתי בזמנו)

/]
  • היי,
    יש בתי חולים שקובעים שמשבוע 34 אפשר לבוא לסיור, נדמה לי שבאסף הרופא זה ככה. עכשיו באמת קצת מוקדם לך, אולי אחרי שבוע 30 לפחות.
    מה שנחמד שגם בסיור המיילדת מסבירה דברים חשובים לגבי הלידה, אפשר בהחלט לשאול שאלות. לדעתי לא חייבים לעשות קורס הכנה ללידה. אני עשיתי קורס מקוצר - מפגש אחד של 6 שעות באסף הרופא, עלה בסביבות 350 ש"ח לפני 5 שנים. היו הרבה דברים חופפים עם מה שנאמר בסיור. תיראי, איך שאת מרגישה.
  • אני בשבוע 22 ונרשמתי לסיור בחדר הלידה של תל השומר.
    גם כי ראיתי שאין להם כמעט סיורים בשעות הערב ורציתי לתפוס את האחד שכן היה למרות שזה יחסית מוקדם, גם כי אני רוצה לקחת מלונית ולכן חשוב לי להחליט על איפה ללדת כמה שיותר מהר כדי לשריין מקום, וגם כי אני אוהבת שהכל ידוע וסגור מראש חחחח כזאת אני.
    נרשמתי גם לקורס הכנה ללידה, שמתחיל עוד חודש. 200 ש"ח בטיפת חלב!
    האמת שבהתחלה לא חשבתי על זה בכלל, היה נשמע לי מיותר, אבל כמה חברות המליצו לי מאוד ואמרו שזה מאוד מכניס לפרופורציות וגם שמלמדים שם דברים חשובים לגבי בטיחות עם התינוק כמו שאמרו כאן. מעבר לזה, זה מכניס את הבעל למעגל, שזה טוב כי בעלי הוא הכי קלולס שיש
    ו... חחחח.. עוד תחשבו שאני איזו הריונית היסטרית, אבל שוב כי המליצו לי בחום- נרשמתי לסדנת הכנה להנקה בתל השומר. מדובר במפגש של שעתיים, בתשלום של 50 ש"ח, וכמה חברות אמרו לי שזה ממש חשוב כי אחרי הלידה את נפגשת עם יועצת הנקה במקרה הטוב ל-10 דקות ואת כל כך בהלם שאת לא מצליחה להפנים כלום... אז, יאללה, ננסה.
    אשמח לעדכן אחרי כל אחת מהחוויות
  • תודה לכולן על העצות ;)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה