הפרשות כבר חמישה ימים.. לפני לידה?? למישהי היו.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הפרשות שנמשכות כבר מספר ימים, בהתחלה היה מן גוש כזה גדול וצהבהב ומאוד צמיגי כזה, מאז הרבה הפרשות ריריות ורודות? אני בכל פעם מסתכלת באסלה ורואה שיצאו עוד כמה קרישים כאלה ורודים או גושים קטנים. הייתי פעמיים אצל רופא, בפעם הראשונה לא מצאו מהיכן זה, בפעם השנייה במיון יולדות אמרו לי שזה קרוב לוודאי הפקק הרירי. אבל ייתכן שהוא יוצא בטיפין טיפין וככה כמה ימים? מבדיקה שלהם אתמול ראו פתיחה פיצית של חצי ס"מ. למישהי קרתה התופעה המלחיצה הזו? משום מה אני עדיין חוששת שמא זה אולי משהו אחר..
    צריכה להוסיף שבארבעה ימים אחרונים התחילו לי כאבי מחזור חזקים בעיקר בגב התחתון וגם בבטן תחתונה.
    נ.ב, שבוע 35+1. :))
1 תגובות
עמוד 1
  • אצלי ההפרשות היו רק עם ירידת נמים, ביום הלידה. כנראה באמת שזה יוצא אצליך טיפין טיפין.
    בשעה טובה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה