קרן אור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה קורה יפה? מה איתך? איך מעבירה את הימים עד לבטא?

אני מקווה שאת רגועה, חיובית ולא נותנת לשום מחשבה שלילית להתגנב...

שולחת לך ממני המון אנרגיות חיוביות

אפרסקית
3 תגובות
עמוד 1
  • מצטרפת
  • מהממת שלי..
    הכל בסדר. הייתי באופוריה עכשיו מנסה פשוט לא לחשוב על זה. זה קשה (: יש לי גם מלאאא זמן עד לבטא. שבוע... היו לי יומיים לחוצים מאוד בעבודה עם הרבה לחץ. כעסתי על כצמי שנתתי לעצמי להתעצבן וכו.. עכשיו אני בדרך לנופש (: (: (:
    הבעסה היחידה שיש לי מה זה בטן!!!! ממש ממש.. ברמה של פדיחה. לא יודעת אם זה מהפרוגסטרון, מהדקהפפטיל או סתם מכל החודש הזה. אני קמה עם בטן ענקית וממש מתפדחת ללבוש בגד ים.. סתם בעסה כי חיכיתי לנופש הזה מלאאא זמן..
    מה איתך יקירתי? איך את מרגישה?
  • שום פאדיחה! שימי פס על העולם! את מהממת איך שאת! תהני תרגעי ותבלי בנופש הזה כי מגיע לך!

בעזרת השם הבטן הזו שלך עוד תמשיך לתפוח! אמן!

אגב בטן תפוחה.. את תאמיני לי אם אומר לך שיש לי בטן מתחילת הטיפולים ובכלל החודש אני כבר מרגישה שכולם רואים עליי? חחחחחח

אני מרגישה בסדר מנסה להעביר את הזמן עד הדופק.. ומתפללת שהכל בסדר..
    ההמתנה משגעת..
    כל פיפס שקורה לי אני נכנסת לבדוק אם זה נורמלי או לא.. קצת השתגעתי עם עצמי..

אני ממש מחכה לבטא שלך יחד איתך! תשארי חיובית! אל תתני לשום דבר או לאף אחד להרוס לך את המצב רוח!

נשיקות

אפרסקית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה