בדיקת בטא שלילית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב אני חדשה כאן באתר הרגע נרשמתי

בת 29 כשנתיים מנסה להכנס להריון, עברתי הזרעות וכעת טיפול הפריה ראשון

כל תקופת הטיפול קראתי התכתבויות בפורום שנורא עודדו אותי וניסיתי עד כמה שאפר להיות אופטימית

אך לצערי הבדיקה שלילית

אני מאוכזת מאוד, עצובה מעמקי ליבי מאוד ומיואשת הכי

לא רוצה יותר

מורן

מורי
8 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק!
    ברוכה הבאה לשהות קצרה..
    הימים האלה של שלילי הם הכי כואבים ואני מבינה אותך מאוד..

זה בסדר לבכות, להיות עצובה ולעשות כל דבר שעולה על רוחך..

אל תשכחי לחזור עם כוחות מחודשים לסבב הבא..

יש כאן בנות מדהימות שעוברות את מה שאת עוברת ומאחורי חלקן יש סיפורי הצלחה מדהימים!

אז אל תתיאשי גם לך זה יקרה! אוטוטו! רק תאמיני!

אפרסקית
  • תודה רבה

מנסה בכל כוחי להרים את עצמי וכפי שציינת לא לאבד תקווה

ולאגור כוחות לסבב הבא
    מורי
  • היי, תמיד תמיד השלילי הראשון הוא הכואב ביותר, אני מקווה שפעם הבא זה יהיה חיובי חזק תביני אנחנו משום מה בטוחות שאחרי התערבות כל כך משמעותית בהליך זה בטוח שתהיה הצלחה.
    רק לידיעתך רק 17 אחוז נקלטות בפעם הראשונה הרפאים קוראים לזה ירייה באפלה כי רק בודקים איך את מגיבה להורמונין ומה גורם לאיזה תגובה....ככה שאם כל הכאב והמער שבדבר זה קורה הרבה.
    להיות עצובה זה בסדר כול אחד פה מתפרקת מדי פעם, אבל אסור להרים ידיים כמה שזה קשה.
    בהצלחה בפעם הבאה
  • שולחת חיבוק ענק!
    מאחלת בשורות טובות בהמשך.
  • ברוכה הבאה לשהות קצרצרה מאוד, למרות שאני בהריון ועדיין פה בפורום. הבנות פה כל כך מחבקות בצמר גפן שממש קשה לי לעזוב!
    השלילי הראשון אכן מפיל ומבאס מאוד.
    יש לך מוקפאים?

תות
  • תודה לכולן

המילים והעידוד אכן עוזרים

לצערי אין לי מוקפאים שאבו רק שלוש ביציות ורק שתיים מתוכן הופרו והחדירו לי שתיים

האם זה גרוע שרק שלוש נשאבו.

הרופא אמר לי כי בדרך כלל לבחורה בגילי אמורות להיות יותר ביציות אבל גם מכמות כזו גם ניתן להכנס להריון רק ששוב צריך לעשות את כל התהליך.

מישהי יודעת אולי האם יש לכך סיבה והאם זה ממש גרוע?
    תודה
    מורי
  • היי מורן,

איזה זריקות קיבלת ובאיזה מינון?
    מספר הביציות תלוי במינון ההורמונים שהזרקת לפני שאיבה. אם הזרקת במינונים נמוכים, אז יכול להיות שזו הסיבה שהיו רק 3 ביציות.

לי למשל היו 7 ביציות ורק 3 הופרו, אז כמות הביציות זה לא הכל, חשובה גם האיכות.
  • גם לי פעם ראשונה שאבו רק שלוש והפרו שתיים ובפעם השלישית כבר 13 אז....הכל בסדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה