צירים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות :-)
    אני בשבוע 36+4 ומאז שבוע 27 חווה מדי פעם צירים אמיתיים ולא ברקסטון היקס...
    כלומר, כאבים חזקים שמתחילים מהגב ומושכים את הבטן התחתונה, נמשכים כדקה בהפרש של כמה דקות.
    עד לפני שבוע היו לי 3 אפיזודות כאלה, נבדקתי ולא היתה פתיחה.
    לפני יומיים היו לי צירים סדירים וחזקים בשעות הערב (כדקה כל ציר, בהפרשים של 3 דקות) אחרי יום בו שתיתי המון והייתי במנוחה יחסית. הצירים נמשכו כשעה ואז פסקו.
    אין לי דימומים ואין לי צירים מאז (יש לי לפעמים מיחושים בבטן התחתונה אך זה המקסימום).
    חשוב לי גם לספר שבאופן כללי בשבוע האחרון היו לי הרבה פעמים צירים סדירים ומה שתיארתי כאן זה רק דוגמה... וגם שזו עומדת להיות לידה שניה.
    מה המשמעות? האם זה אומר שאני אוטוטו יולדת?
3 תגובות
עמוד 1
  • המשמעות היא שאנחנו בתשיעי, זה מאד טבעי שזה יבוא בגלים
    וזה די מבאס... גם לי אתמול היו לחצים וצירים שפסקו.
    אבל כמה שיותר למשוך עד התל"מ יותר טוב.
    מציעה לך כן לשתות המון ולנוח ולא להתרגש
    את ממש קרובה, זה בטוח.

אבל רק שהצירים יהיו במרווחים מתוזמנים ומדוייקים
    של 8-6 דקות, בלתי נסבלים, כואבים, כל ציר 50 שניות
    זה הזמן שאני לפחות בע"ה אתארגן ליציאה לבי"ח.

שתהיה לידה קלה כתרנגולת
    והכי חשוב תחזרו בידיים מלאות

• שיהיה לך המון בהצלחה
    לידה קלה כתרנגולת
    [
  • לי היה המון צירים - כשאלו יהיו צירים משמעותיים את תרגישי. הם יהיו ארוכים ולא תוכלי לשבת בד"כ.

ד"א, הרופא שלי אמר לבוא לבית חולים כשכואב וזה מה שעשיתי ב2 הלידות האחרונות

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה