סקר: אחים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תסבלו אותי עוד 25 ימים

22 תגובות
עמוד 1
  • תשובתי כמובן...

• יש לי אח בן 18 אחות בת 12 ואחות בת 11

אנחנו בקשר די טוב כולנו ומבלים די הרבה זמני איכות יחד...
    נפגשים לפחות פעם בשבוע

• יש לי אח בן 18 אחות בת 12 ואחות בת 11

אנחנו בקשר די טוב כולנו ומבלים די הרבה זמני איכות יחד...
    נפגשים לפחות פעם בשבוע

• שבט אחים גם יחד
  • יש לי 3 אחים..
    בת יחידה
  • אחלה סקר :)

אנחנו 4 אחיות.

אני בת 30

• l]
  • אני הבכורה 23
    אחותי בת 20
    ואחי בן 16

בקשר טלפוני לא על בסיס יומיומי
    וכל שישי שני אצל אמא ולפעמיים גם באמצע השבוע או בשבת

עכשיו שאחותי גדלה אנחנו יותר בקשר
    היא יוצאת עם חבר טוב של בעלי חחח

• יש לי 2 אחים.
    אח
    ואחות

עם אחי הייתי בקשר מאווודד טוב ומאוד קרוב עד שהוא התחתן עם גיסתי

• טוב, אז כרגע אני עוקפת את כולכן..
    יש לי 8 אחים (מלבדי), 3 אחיות ו5 אחים. הגדול בן 26 הקטן בן 8 אני בת 24 (שניה) אנחנו בקשר מצוין כולם. לאחרונה מתראים קצת פחות (פעם בשלושה שבועות בערך) כי עברנו רחוק, אבל הם באים אלינו לבקר (אנחנו בלי אוטו אז אין "לקפוץ") אבל מתגעגעים, ומדברים בטלפון ובוואטסאפ..
  • לי יש אח ואחות.
    אחותי- אריאל, בת 19, חיילת, משרתת איתי בבסיס (כן, אני גם בצבא). תוסיפו למשוואה את זה שעכשיו אנחנו גרים אצל ההורים שלי לחודש הקרוב עד שבשעה טובה ניכנס לדירה שלנו, ככה ש... אנחנו מתראות המון! ואני מתה על זה!
    אחי- תומר, בן 15, הכי גיל ההתבגרות שיש. אני משוגעת עליו ואנחנו מתראים הרבה בבית, אבל הוא בהחלט בשלב הזה בחיים שבמקום לדבר הוא נוהם לעבר אנשים... אבל אני בטוחה שזה יעבור לו
  • טוב אז ככה אני בת יחידה מבין שלושה אחים

פלג בן 33
    רחמים בן 30
    ואדיר בן 26
    ואני בת 23
  • המממממ
    אצלי זה קצת מסובך

אז ככה

* אח בכור בן 22 נשוי ובהריון ראשון. האח היחד גם מאבא גם מאמא
    * אני 21
  • אנחנו 4 אחיות ואח.
    אחות גדולה ממני בשנתיים.נשואה עם 4 ילדים, אחריי אח קטן ממני בשנתיים נשוי עם 4 ילדים. אחות קטנה מהאח בשנתיים.. נשואה עם 2 ילדים והשלישי בדרך.. ואחות קטנה ממני בעשר שנים. רווקה עדיין..
    עם האחיות הקשר מעולה וחברי אין יום שאנחנו לא מדברות כמה פעמים.הן החברות הכי טובות שלי!!
    עם האח השיחות שונות מטבע הדברים ולכן השיחות לא יומיומיות, מה שכן עם אשתו אנחנו בקשר מצוין.
  • חוץ ממני יש לי עוד 4 אחים
    אחות בת 42
    אח ואחות 34
    אח בן 30
    ואני 28
    עם אחיות הקשר הוא בסדר ,בעיקר בוואטסאפ ,כי הן לא בארץ ,עם אחותי השניה הקשר יותר הדוק כי אנחנו יותר דומות באופי ועברנו יחסית דברים דומים בילדות (גם היא עברה פגיעה מינית ,אבל בגיל 11 וע"י בן של חברה של אמא שלי שהיה בן 20+)
    ואחים שלי אני לא בקשר איתם ,כי לא שכחתי ולאחד מהם גם לא סלחתי והם כן בארץ , מידי פעם הם צצים בחיי ,למשל שולחים מזל טוב ליום הולדת ,הם גם לא הוזמנו לברית של הקטן ולא ראו אותו בכלל
  • אני עניתי לשרשור הזה ולא מופיע משום מה
  • לבנדר , זה כן מופיעה בדף הראשון התגובה האחרונה
  • שירוש ?

לי יש אח ואחות גדולים מהצד של אמא, בן 33 ובת 34
    אפילו שאני רק בת 23 יש בינינו קשר יוצא דופן מאז שיש לכולנו ילדים
    במיוחד עם אחותי :)
    מאבא יש לי עוד 7 אחים שאחד מהם חצי שחור חח
    ואני בקשר טלפוני ובאווטסאפ עם כולם - הם כולם מחו"ל

• שירוש ?

לי יש אח ואחות גדולים מהצד של אמא, בן 33 ובת 34
    אפילו שאני רק בת 23 יש בינינו קשר יוצא דופן מאז שיש לכולנו ילדים
    במיוחד עם אחותי :)
    מאבא יש לי עוד 7 אחים שאחד מהם חצי שחור חח
    ואני בקשר טלפוני ובאווטסאפ עם כולם - הם כולם מחו"ל

• למרות שסך הכל אנחנו משפחה די גדולה , אצלי יש רק אחות אחת קטנה ממני בשנתיים ו8 חודשים. אנחנו כל יום בקשר טלפוני , ולא רואות אחת את שנייה הרבה. גרים בערים שונות.

/]
  • הי מאיה, זה אכן מופיע..לא שמתי לב כי משום מה זה מופיע בלי החתימה..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה