התלבטות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

אני אחרי הפריה שלא הביאה להריון. נשאר לי עובר אחד קפוא של שני תאים. אני מתלבטת אם לעשות טיפול הפריה חדש או לנסות להחזיר את העובר שנשאר. בעלי אומר לעשות טיפול חדש כי ממילא לא יצא כלום מהאחד הקטן שנשאר (החזירו לי שני טריים של 4 תאים והם לא הביאו להריון...). הרופא אומר שמעדיף תמיד להחזיר קודם את הקפואים אם יש (לדעתי מטעמים של לא לאחסן עוברים- אני מבינה שזה עולה כסף לבית חולים). אני פוחדת כי זה רק עובר אחד קטן שיכול לא לשרוד הפשרה בכלל ויצא שאבזב חודשיים (חודש אחרי הרופא שלי בחו"ל).

מה אתן אומרות?
7 תגובות
עמוד 1
  • טלי יקירה
    לא לאבד תקווה כל החזרה החזירו לי מוקפאים בגדלים שונים אפילו של 8 תאים!!!הפריה אחרונה החזירו לי 2 עוברים של 2 תאים,כ"כ הייתי מאוכזבת שאפילו להחזרה הלכתי לבד אמרתי לבעלי אין טעם שתבוא מה הסיכוי שזה יקרה בשני תאים אחרי כל מה שעברנו....וברוך השם!!!!היום אני בשבוע 14 עם תאומים מאותה החזרה של 2 תאים.
    פשוט להאמין ולא להאמין ניסים קורים!!!!
    בהצלחה יקירה לכי על זה
  • טלי היו לי אותם הטלבתויות אבל תמיד קודם מחזירים קפואים כי קופת חולים לא מאשר טיפול מלא אם יש לך קפואים חוץ מזה אומרים שעוברים רטנים פחות נפגעים מהקפאה לען יש להם סיכוי ממש טוב.אז אל ייאוש ובהצלחה
  • לא לוותר !! לגמרי לכי על המוקפא בכל הכח
    תבקשי מהרופא שיגדל אותו לבלסטוציסט יש להם סיכויי הצלחה מרובים יותר
    פשוט מפשירים את העובר ומגדלים אותו עוד יומיים שלושה
    זה סיכון כי אם הוא לא ישרוד אז תצטרכי עוד שאיבה
    אבל אם כן אז יש סיכוי מאוד גדול שהטיפול יצליח
    זה סיכויים שווים לכאן או לכאן
    שיהיה המון בהצלה

.
  • כדאי לך מאוד ללכת על הארטיקון!!
    לי החזירו מוקפא אחד (בלסטוציסט- שרוב הסיכויים שלא שורדים הפשרה) וממנו נכנסתי להריון!
    הייתי לא אופטימית בכלל, וזה מה שקרה! לכי עליובכל הכח!

תות
  • תודה בנות!!!
    זה ממש מעודד לשמוע על ההצלחות שלכן!
    לילוש ותות, איך אתן מרגישות? זוכרת שדאגתן, הכל הסתדר?
    לילוש, הפרוגסטרון עלה?
    אלה, אני עושה פרטי אז אולי בגלל זה הם נותנים ליבחור. כן גם אני יודעת שקטנים נפגעים פחות אני פשוט חוששת כי הוא היה 2 תאים ביום השני, בשלב הזה אמור כבר להיות 4 תאים... זה היה לפני החג אז הם הקפיאו אותו בלי לבדוק אם הוא ממשיך להתפתח.
    אם הבנתי נכון את מחכה עכשיו להחזיר מוקפאים. על בסיס טבעי או עם הורמונים?
    הרופא שלי לא מסכים להחזיר על בסיס טבעי... אומר שזה יכול ליפול על שבת וכו'...
  • היי
    לא הפרוגרסטרון שלי עלה ל 32 שזה עדיין נמוך אבל הרופא אמר שהוא לא מוטרד והוא הרי למד רפואה
    אני עדיין קצת דואגת ומקווה שההריון יחזיק וישרוד ... מתפללת כל יום .

שיהיו לנו בשורות טובות והריון תקין עם עובר בריא ושנזכה לצאת כולנו בידיים מלאות לבית אחרי לידה .. אמן ואמן.שבת שלום מותק

.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה