דימום בשבוע 36 להריון ראשון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    למישהי קרה פעם ?
    אני בשבוע 36+4 הריון ראשון, באמצע קיום יחסי מין התחיל להופיע דימום רציני, ניגשתי למיון יולדות עשו לי מוניטור שהראה שהיו איזה כמה צירים אבל אין שום התפתחות ללידה, הרופא שבדק אותי אמר שהכל תקין למעט זה שהוא מצא שיש לי פצע בצוואר הרחם שכנראה נפתח מקיום היחסים וגרם לדימום, הוא שיחרר אותי ואמר לי לחזור רק אם הדימום חוזר או מתגבר..
    הוא חזר על זה שאני צריכה לעשות בדיקת פאפ לאחר הלידה..
    רציתי לדעת ממה נובע פצע בצוואר הרחם? והאם אפשר לעשות בדיקת פאפ בזמן הריון ?
    והאם בכלל יש בזה סיכון כלשהו? מלחיץץ אותי כי בחיים זה לא קרה לי...
    מורן
3 תגובות
עמוד 1
  • אל תלחצי
    פאף עושים פעם בשנתיים אם אני זוכרת נכון, אולי פעם בשנה...
    זה לקחת תרבית מצוואר הרחם ואמר לך לעשות לאחר ההריון כי כנראה שיש שינויים הורמונליים שיתנו תוצאות לא בהכרח נכונות.
    ממה נובע הפצע אין לי מושג
    אני הייתי מפסיקה עם הסקס עד לאחר הלידה בשביל שלא יהיו טעויות עם הפצע הזה

• פאפ אצלנו בקופה עושים קבוע לאחר לידה
    בעעע

• יש בנות שצוואר הרחם שלהם יותר רגיש בהריון (לי היה את זה בהריון הראשון) ואז הוא יותר נוטה להפצע ולדמם. אם הדימום היה מצוואר הרחם - סימן שזה עוד לא מוביל ללידה וזה מה שחשוב.

הסיבה שהרופא רוצה לעשות לך פאפ זה כי דימום מצוואר הרחם עלול להצביע גם על עוד דברים שהוא רוצה לוודא שאין לך.

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה