יתושים #&&&@!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שונאת
    שונאת
    שונאתתתתתת אותם

9 תגובות
עמוד 1
  • נווווורא איכ ..

אני כבר לא משתמשת בכלום , אם נעקצתי .. נעקצתי.

ממש מכת מדינה.

• וואו גם אצלנו!!!!!
    זוועה!
    אני לא יודעת כבר מה לעשות!
    הכי הם מתעללים בנוני שלי, עוקצים אותה בראש
    היום גם בעין. **** שמם!!!! מחר הולכת לקנות כילה..
  • רק כילה.
    אני שמה על המיטות שלהם כילה (יש גם גדולות יותר שמקיפות מיטת נוער.
    הצלה.

אבל אל תשכחי שהם נעקצים גם בשעות היום.

איכס.

• אצלי הם אלרגיים לעקיצות!!! ואם היתוש האסייתי עוקץ אותם אז בכלל המצב גרוע, ישר אנטיהיסטמינים...
    הקטנציק שלי נעקץ שנה שעברה ליד העין והייתה לו עין נפוחה וסגורה במשך 3 ימים.

אני קונה מעדן טבע מרקט את הקרם הטבעי שלהם שדוחה יתושים, מורחת אותם בשעות היום.
    בבית יש לי את החומר הנוזלי שמתחבר למכשיר לחשמל, נכון זה לא הכי בריא אבל זה יותר טוב מאשר להיעקץ...
    הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )

• רשתות בחלונות ויש לי את המנורה הכחולה (UV) שמושכת אותם אליה ואז הם מתחשמלים ומתים
  • שירה, תקני את השמן צינטרונלה, בחנויות הטבע זה זול יותר מסופר פארם , אצלי מרגע שקניתי את זה הם הפסיקו לעיקץ

• רשתות בכל הבית+מאוורר+מנורה כחולה בפרוזדור שלפני החדרים. תלינו אותה על התקרה, כך שלא מפריעה למעבר וגם איסטטית מאוד לעין, כי היא במקום גבוה.
    זה משמש לי גם כמנורת לילה.. מאיר את הפרוזדור ואז קולט אליו את היתושים ובזזזזזזז הם מתים!!

l]
  • יש לי עיצה מדהימה בשבילך!

קחי ווינדוליין, כן כן זה של החלונות,

ותשפריצי על הבן אלף, הוא ישר יפול על

הרצפה ואז תהרגי אותו עם הנעל תראי

כמה דם הוא מצץ

• אני שמתי לב שכשאני שמה מזגן על קירור זה מצליח להרחיק אותם יותר מאשר מאוורר, אבל אי אפשר כל לילה לישון עם מזגן. לגבי העקיצות, מה שמרגיע אצלי מיידי זה פשוט התזה של מים קרים על העקיצה, אחרי כמה דק כבר לא מגרד בכלל. תבדקי טוב טוב את הרשתות ותנסי את Xתוש (לא רעיל, מכיל רק חומרים פעילים טבעיים) ואפשר למרוח גם על הבגדים והסדינים חוץ מעל העור, זה גם עושה את העבודה

אדוה
    www.tapuz.co.il%252Fblog%252Fnet%252Fuserblog.aspx%253Ffoldername%253Dchareditravaka31%2526tagname%253D%2525D7%252590%2525D7%252595%2525D7%2525A9%2525D7%2525A8%3B311%3B370" border="0">
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה