השלב הקשה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,
    אז לא הייתי כאן באופן מלא, הייתי בחופש בסופש. היה ממש כייף. שכחתי מהכל כמעט. רק הייתיממבועסת כל הזמן בגלל איך שאני נקאית. בגד ים עושה את זה. בחיים לא הייתי מבועסת להיות בב.ים. לא משנה איך היה המשקל. הפעם הרגשתי שאני נראית זןועה. כשחזרתי תוך כדי שאני פורקת נהייתי ממש עצובה בבת אחת. התבעסתי על איך שנראיתי. התבעסתינכי קלטתי שקצת נשרפתי מהשמש ופחדתי שאם יש משהו פגעתי בו/בה. למרות שניסיתי לקרר את הגוף כל הזמן ורק אתנול היה באמת חם. התבעסתי שאני לא יודעת ואני מרגישה שהחיים שלי על מצב המתנה כבר יותר משנתיים וחצי. התבעסתי כי לא ידעתי כמה זמן. ואז פשוט התחלתי לבכות מעצבות עך זה שהרסתי אץ הגוף שלי ולחינם. ושאני כל הזמן עוצרת את עצמי כי אני אולי בהריון אבל אני לא. ואם חלילה זה לא יקרה, אני באמת באמת לא בטוחה שאמשיך מייד. ולא אכפת לי כבר שצריך להספיק וענייני שעון ביולוגי. קשה לי. פעם הייתי עושה ספורט. היופ אני לא יכולה להתחיל כי שבועיים אני ממתינה לתוצאות.. בקיצור סורי על החפירה... מקווה שיהיה לנו שבוע טוב
13 תגובות
עמוד 1
  • והשלב הקשה מתייחס כמובן להמתנה עכשיו לבטא.. כביכול לא הרבה אבל נצח-4 ימים!! תגידו אתן סופרות את היום של ההחזרה כשסופרות 12 יום? ההחזרה היתה בבוקר...
  • יפתי, כל הזמן אני חופרת גם פה וגם לבעלי ולחברות שאני חיי בהמתנה ואף אחד לא יכול להבין את זה, אף אחד לא יודע מה זה לחיות בהמתנה לטלפון , לבדיקה, לתשובה , לשאיבה להחזרה לבטא ושוב לבדיקה, מאוד אמוד קשה גם לגבי הספורט כנל הייתי 4 פעמים בשבוע בחדר כושר היום אני עולה במדרגות ומתחילה להתנשף, אני מתנפחת מהרומונים, אבל...אם כל הבאסה והשבירות אני יודע שיום אחד זה יגיע וגם אצלך ואולי (אני מקווה מאוד מאוד) שזה כבר פה!!!
    עוד קצת סובלמות יפתי, קבלי מלא חיבוקים
  • אצלי בנתי הריונות הסימן המרכזי היה עצבים ובכי

Free image hosting by
    htt
  • אוף אלה... מה זה קשה לי היום... איך את הולכת לחד"כ?.. אני מתייאשת. מתחילה להתאמן לבנוצ כושר שבועיים שזה החלק הכי קשה ואז שבועיים לא עושה כלום כי מפחדת לפגוע.. וחוזר חלילה.. אני ממש מפחדת שלא הלך החודש והיתה לי ץחושה ממש טובה לגבי זה.. אולי בישלתי אותם אתמול כשהייתי בשמש.. נכון אני מגוחכת? קשה לי.. אני ךא יודעת מה אעשה עם עוד שלילי. באמת שלא. מתה מפחד!!!
  • נשמה שלי אני כבר כמה חודשים לא הולכת למרות שאני כל כך מתדעדעת הייתי רוקדת זומבה מלאה וגם בבית ועכשיו פתאום אסור.
    לגבי שמש נשמה אין מצב שהם נפגעו מזה תאמיני לי, השמש לא כל כך חזקה וגם אם כן הם ממש מוגנים.
    דבר נוסף את לא מגוכחת ולא כלום, כולנו פה ממציאים לנו פחדים שונים וחיים אותם, אחרי ההחזרה אפילו החברות שלי מתות מצחוק על דברים שאני מוצאת לפחד מהם, אז תוציאי לך את זה מהראש.
    ודבר נוסף בלי מחשבות שליליות אני לא מרשה לך!!!!! אני מאמינה שהכל יהיה בסדר ותופתעי בעצמך מבטא אבל גם אם לא חס וחלילה את לא תתיאשי ולא תרימי ידיים ולא תוותרי אנחנו חזקות אנחנו, אנחנו לוחמות ואנחנו לא מוותרות!!!!
    אני פה בשבילך מתי שאת רוצה רק שתדעי לך שרק בשביל לראות מה שלומך אני נכנסת כל חצי שעה!!!!
  • אלה לא יפה מצידך.. כצעט בכיתי ממה שכתבת ואני בעבודה...(:
    ריגשת אותי. קצת איפסת אותי חזרה. זה הבלוז של לקראת הבדיקה ברור לי. וזה גם הורמונלי בנוסף אני על סף בכי כל היום. אני מקווה שהפעם זה יסתדר. בכל לבי. וסוף סוף אוכל לשלוט קצת יותר טוב בלוז שלי בגוף שלי וכו... עד כמה שניתן..
    תודה יקירתי. לו ידעת כמה עזרת לשפר קמת את המ.רוח שלי וזה המון היום...תודה
  • וטיקי, תודה ו-אמן
  • זה בסדר נשמה, הכל בסדר כולנו ככה, לפעמים לכולנו בא לעצור ולקחת בחזרה שליטה על הגוף שלנו ועל החיים שלנו ולהגיד די, אבל לא ...הכל יהיה בסדר את תיראי ואם לא הפעם אז פעם הבא בטוח אסור לאבד את זה!!!
  • טוב.. אני מניחה שצעד צעד... קודם אעבור את הימים האלו...
    אני אחכה לדעתי ליום רביעי, כשאני סופרת 12 יום מהיום שאחרי ההחזרה. אני חוששת שיהיה מוקדם מידי בשלישי
  • ואלה... אני לא אוותר לך- שאלתי לשלומך..(:
    היית בבדיקות?
  • הבדיקות מחר, מקווה שהאחרונות יש לי כבר מין כאבים כאלה בבטן התחתונה אני מניחה שזה כאבי ביוץ, אז אולי כבר מחר יקבעו לי מתי ההחזרה.
    ופה כבר התור שלי להכנס לחששות ופחדים....
  • אני גם מקווה שתהיה הפתעה נעימה מחר בבחינת עןבי הרירית והזקיקים... מקווה לעדכון חיובי ושיקבעו לך כבר את ההחזרה!! (:
  • קרן אור מקסימה, אני כמוך.
    כבר שנתיים וחצי מזניחה את הגוף לא התעמלות ולא דברים שיכולים חס וחלילה להזיק..
    לא מספיק שהפכתי לפדלעה אני גם עולה כל הזמן במשקל בגלל זה..
    אני מקווה שבקרוב יהיו לנו בשורות טובות ושאחרי תשעה חודשים מלאים ותקינים נוכל לעשות ספורט ולאהוב את ההגוף כמעט כמו שהיה לפני התהליך..
    מאחלת לך המון בהצלחה החודש בטיפול!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה