סקר - גן או משפחתון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בננות, שבוע נפלא לכולן!
    בספטמבר הקטנונה שלי תהיה בת 7 חודשים, ובימים אלה אני מחפשת מסגרת.
    מתלבטת בין גן למשפחתון.
    משפחתון קטן (5 ילידים) נראה הרבה יותר אינטימי וביתי. מצאתי מישהי מקסימה וחמה ועם המלצות ממש טובות.
    בגן הכל הרבה יותר מסודר - מצלמות אבטחה, לחצן מצוקה, עובדים גם בימי שישי. יש הרבה יותר ילדים אבל גם יותר מטפלות, לא הכל על הכתפיים (והידיים) של מישהי אחת.
    מה אתן אומרות? במה בחרתן/היתן בוחרות ולמה?

~~ענת~~

4 תגובות
עמוד 1
  • לגיל 7 חודשים הייתי מעדיפה משפחתון - אבל חשוב שיהיו לפחות 2 אנשי צוות (כי אם אחת צריכה לשירותים או חס וחלילה קורה משהו או כשמכינים אוכל וכו')

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • משפחתון עדיף במיוחד שאחרכך מגע חורף
    פחות ילדים פחות מחלות

]

• בגדול משפחתון, אבל הכי חשוב זה מי הגננת/מטפלת
  • אני דווקא מעדיפה גן בגלל שאנשי הצוות רבים יותר. במשפחתון לרוב מטפלת בודדה. ואי אפשר לדעת מה קורה כשהיא יוצאת לשירותים, אוכל וכו. בגן יש גם יותר בקרה.
    ולהידבק אפשר (מניסיון) גם אצל מטפלת פרטית על 2 ילדים. בטח בחמישה.
    בגן גם ככה יש 4-5 תינוקות למטפלת אבל יש סייעות, מבשלת, מנקה לרוב וכן אמצעי זהירות מסודרים יותר כמו שער למטבח, משטח החתלה סטרילי (אצלנו לפחות יש כמו אצל הרופא- עם נייר כזה מתחלף, ואלכוהול לחיטוי) וכו.

האמת יש גם גנים מוזנחים. הכל תלוי בספציפי שיש אצלך.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה