גמילה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות..

חשבתי להתחיל לגמול את אסתי ויעל (שנתיים ו-3) מטיטולים..
    כשהן מתחילות לעשות הן אומרות:"גדולים" או אחרי שהן עשו הן באות אלי ואומרות לי:"טיטול/איף".

ניסיתי להושיב אותן בשירותים..הן קצת מפחדות אבל יושבות..(עדיין לא עשו בשירותים כלום..)

מתי יודעים שצריך להתחיל לגמול אותם?
    איך עושים את זה?

6 תגובות
עמוד 1
  • מודיעים: (קבל עם ועדה...)
    אין יותר טיטולים!
    אתן ילדות גדולות!
    אני עשיתי זאת בחופשת לידה.
    קונים תחתונים שובי לב של בנות
    מורידים טיטול.
    ומתחילים בהתעמלות

• אני גם בעד להגמול בסביבות גיל השנתיים ולא להמתין עד גיל 3
    אבל בניגוד לדעה מעלי, לא הייתי מבטיחה הפתעות על כך שיעשו פיפי וקקי בשירותים.
    מה שכן הייתי עושה זה לשבח על הצלחה להתאפק עד השירותים ולעודד כשבורח בתחתונים. (קראתי כתבה מדהימה על ההבדל בין שבח לעידוד, ממליצה בחום)
  • אני בכלל לא בדעה של לגמול לפי גיל מסויים
    אני חושבת שזה תלוי אך ורק במוכנות של הילד.
    אי אפשר להעיף טיטול ולהחליט עבור ילד מתי הוא בשל
    זה בא עם סימנים ועם שיתוף פעולה מצידו
    במקרה שלך נראה שהן כן בשלות, אז בעיניי כמו בכל דבר
    אין כמו להתחיל תהליך בהדרגה
    כמה שעות ביום להוריד, להכין לפני, לעודד תוך כדי, להזכיר כל הזדמנות
    לקחת יד ביד כל חצי שעה למשל.
    בין לבין, פרסים והפתעות, המון פידבקים ועידודים.

בהמשך אפשר להוריד יותר...
    פרה פרה כמו שאומרים, והמון בהצלחה

• וברור רק כשהילד מוכן ומראה נכונות...............
    אין שאלה בכלל...

• אם הן מודעות לצרכים שלהן, אז לדעתי הן בשלות לגמילה.
    אם הן נרתעות מהשירותים את יכולה לשים את המתקן שמקטין את האסלה או אפילו סיר אם נוח לך.
    נסי להתחיל מזמנים קבועים, בהתחלה זה יקח זמן ואז הן יתחילו להרגיש מתי יוצא ויתחילו להודיע גם לפני.
    אחרי שתגמלי אותן ביום תתחילי בלילה
  • אני גמלתי בשנה ועשרה חודשים. הרגשתי שהיא מוכנה.
    אמרתי לה: מה דעתך שנוריד את הטיטול ותתחילי לעשות בשירותים? ולהפתעתי היא הסכימה ושיתפה פעולה.
    במשך חודש ימים לפני כן עשיתי לה הכנה, שדיברתי איתה על זה שעוד מעט כבר לא צריך טיטולים כי היא גדולה וכו וגם הלכתי איתה לקנות סיר.
    פיפי הולך יותר בקלות. קקי לוקח להם יותר זמן.
    בהתחלה בקשה ממני לשים לה טיטול בכל פעם שהיה לה קקי ולא רצתה לעשות בסיר/שירותים אז בהתחלה זרמתי איתה עד שהרגשתי שהיא מוכנה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה