שירן.ק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי מתוקה, מה חדש? יש תושבות כבר?
6 תגובות
עמוד 1
  • היי מתוקה,
    קיבלתי תשובה שהבטא ירדה ל-10
    כלומר הריון כימי.

שבורה לגמרי! מנסה לא לבכות כי אני בעבודה (לא ממש עוזר)
    מחר הולכת לרופא לקבלת תוכנית עבודה חדשה ומרשמים.
    ונתחיל סבב חדש כי אין עוד מוקפאים.
  • הצטערתי לשמוע כמעט עד בכי, תחזיקי מעמד מתוקה אני יודעת כמה זה כואב.. הלוואי ותצליחי בפעם הבאה...
    אני יודעת שאין כרגע מילים שיכולים להרגיע או לעודד אבל פשוט תמשיכי לאמין
  • הכאב הזה פשוט שובר.
    במיוחד שהיתי בטוחה שזה נקלט לפני הבטא הראשונה.
    אחרי שהתקשרו להגיד שהבטא היא 20 עוד היתה לי תקווה שהיא תעלה.
    ובסוף להבין ולהפנים שחגם הפעם התשובה שלילית, שצריך להתחיל את כל הסבב מחדש. פשוט שובר אותי לגמרי.
    מנסה להיות חזקה. מנסה לחשוב חיובי.
    כל היום אני אומרת לעצמי שמה שצריך לקרות יקרה ויש סיבה לכל דבר - אבל זה פשוט לא מעודד אותי.
    כל כך מחכה לרגע שיתקשרו וגידו לי הבטא שלך .... ואיזה מספר יפה כזה.
    ולבכות מאושר.
    זה חלום שכל חודש אני מרגישה שהוא מתרחק יותר ויותר.
  • שירני שירני , לא להשבר, אני זוכרת את עצמי אחרי השלילי האחרון הייתי מוכן כבר להרים ידיים וכתבתי גם פה שעם ל תשובה שלילית האמונה שלי בהצלחה נהיית יותר קטנה.
    אסור לאבד את זה, נכון מה שצריך לקרות יקרה, כל פעם משנים משהו בטיפו לכדי להגדיל את הסיכויי להצלחה, את תיראי שעוד תשמעי את המילים האלה ואת המספר היפה הזה, אני כל הזמן מדמיינת אאיך אני עושה בדיקה ביתית ויוצאים שני קוים ברורים ויפים, עם כל הקושי אני מאמינה שזה יקרה.
    שירני תחזיקי מעמד חמודה, זה יבוא
  • מאמי!!! זה קשה ואי אפשר לתאר את זה אפילו במילים, אבל תהיה חזקה בשבילך ובשביל בעלך... תמיד תסתכלי על חצי הכוס המלאה ... תרימי ראש ותגידי שאת לא מוותרת בע״ה פעם הבאה זאת הפעם שלך !!!

• אני יודעת שאת מרגישה נורא עכשיו, אבל עם כל הקושי תיהי חזקה ותחשבי על זה שניקלטת וזה אומר שאת בדרך הנכונה. הלואי ופעם הבאה תהיה מנצחת.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה