היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
האם הגיוני שלאחר 5 ימים של שאיבה ו 3 ימים של החזרה הבטן עוד כואב לי... גם העליונה וגם התחתונה?!?!?! אני יודעת שבגלל ששאבו 22 ביציות אז היה גירוי יתר אבל זה נראה לי מוגזם קצת?
מה נראה לכן? גם לכן כואב ככ הרבה זמן אחרי?
6 תגובות
עמוד 1
היי מותק לי שאבו 41 ביציות שזה נראה לי שיא היסטורי אבל לאחר מכן נשארתי עד הלילה להשגחה כי סבלתי מכאבים מטורפים מיסטלו אותי עם הרבה תרופות אז ככה שאני מבינה לליבך זה נשמע תקין לחלוטין אני למשך 5 ימין בקושי יכולתי לזוז מישיבה לקימה היה לי ממש כאבים וגם בהתלת שתן כאבה לי הבטן אז ככה שזה נשמע תקין בהתחשב במה שהיה לי
ההבדל בימנו זה שלך החזירו אחרי השאיבה ולי בגלל חשש לגירוי יתר החזירו רק אחרי חודש שהגוף יתאושש מחזיקה לך אצבעות לבטא ענקית והחלמה מהירה מהשאיבה
.
לי זה נראה סביר מאוד והגיוני שאחרי ששאבו כמות כזו עדיין קצת יכאב.כמובן שאם מרגיש לך מוזר אז לכי לבדוק.... יכול להיות שהשחלות קצת נפוחות......