טוסיק מתוק וכאוב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לילות לבנים של הנקה....

שאלה לי
    אני משתמשת בשתי משחות החתלה
    של דוקטור פישר אחת, והשניה פנאטן מי שמכירה
    בערך משלשום ראיתי שלארי יש פריחה באזור שבין הרגל לטוסיק מקדימה
    איפה שהסגירה של הטיטול
    אבל לא סתם פריחה אדמדמה אלא גם נקודות קטנות מוגלתיות
    כמו פצעי בגרות
    לי זה נראה כואב- למרות שהוא לאו דווקא מתלונן

איך מתפטרים מזה? כואב לי לראות את זה ככה...
11 תגובות
עמוד 1
  • יכול להיות שהחיתול קטן מדי? או שהסגירה לוחצת לו? יש משחה שנקראת אינוטיול תשאלי רוקח אם זה מתאים, אבל הדבר שהכי כדאי לעשות זה פשוט כמה שיותר לתת לו להיות בלי חיתול בכלל, לאוורר לו את האזור, מקסימום יפשפש קצת. לגבי הרחיצה- אולי תכיני לך מים נעימים באיזה תרמוס? לפחות עד שירגע לו הגירוי שם. במגבונים שאת משתמשת יש בישום? אם כן, אז תנסי בלי, לפעמים המבשמים גורמים לגירויים בעור
  • לגבי הטיטולים- עד אתמול השתמשתי במידה 3 כשהוא בעצם 2 כי בטעות קנו לי גדול מידי.
    מים בתרמוס נשמע פתרון. איך בדיוק לנקות אם כן? גם אם סבון או רק מים?
    המגבונים ללא בישום.

• לנו היתה בעיה מאוד קשה עם זה עוד בבית חולים . בגללי היה בתינוקיה 6 ימים ואחרי 4 יומים התחילה בעיה והיו פצעים עד דם .
    טיפלטי - שתיפות היתי שמה מים חמימים (גם להרטיח מיים בקומקום ולערבב ) ותבנית פלסטיק קטנה של ליטר עם כמה טיפות שימן אימול או בלנאום ושותפת עם צמר גפן . בהתחלה השתמשתי עם רגיל ואז גיליתי שיש מין חתיכות מוכנות כאילו לא הסרת איפור .
    מגבת ושמה משיה שכבר המליצו לך אינוטיול. היא עולה 33 ש"ח ולא צריכה מרשם . אנחנו רכשנו אותו עם מרשם ב17 ש"ח . זה מאוד עזר .
    Free image hosting by
    htt
  • את יכולה לשמור את המים שמתבזבזים עד שתהיה טמפרטורה רצויה בדלי ואז לעשות ספונג'ה!
    אני לא ממתינה למים חמים, אני רק ממתינה שזה כבר לא יהיה קר מדי.
    אני שוטפת בכל הזדמנות - גם אחרי לילה של שינה ארוכה.
    ותוודאי שהמשחה שאת משתמשת בה היא סמיכה ולא נוזלית. כלומר, כשאת מורחת זה לא ישר נספג בטוסיק אלא נשאר.
    תחפשי משחות במרקם פסטה

• משיח, המים בכיור לא שומרים טמפרטורה אחידה...
  • בתקופת השילשולים לנו אמרו כך
    אמבטיות קונפלור
    לא להשתמש בסבון רב מדי כי הוא מייבש
    לשטוף כל החתלה במים פושרים
    לאוורר כמה שיותר
    ומרחנו אינוטיול הקסם שבמשחות

תרגישו טוב

• בלי סבון , רצוי עם שמן טיפולי .
    Free image hosting by
    htt
  • בטעות רשמתי כהודעה חדשה בפורום, אני כ"כ עייפה שלא שמתי לב על מה לחצתי

אם לילדה שלי יש פצעים (פעם אחת לאחר שילשולים רבים הופיעו לה פצעים ממש חזקים) אני קודם כל משתדלת לשטוף כמה שאפשר במים וסבון ולוותר על המגבונים. אני יודעת שזה קשה ולא תמיד יש זמן וכוח אבל זה הדבר שהכי עוזר ועכשיו הימים יחסית חמים והמים בהתאם וגם אם יש מים קרירים אני שמה על היד ואז שוטפת לה את הטוסיק.
    נסי להתיז אלופירסט ולמרוח ג'ל אלוורה איכותי. זה מאוד יכול לעזור.
  • מקסימות כולכן תודה על התגובות
    בינתיים שמה מים חמימים בקערה וככה מנקה
    מסכן שלי, הפצעים ממש לא נראים נחמדים

כנראה שמחר אקנה את הקרמה שכולם המליצו עליה...
  • לא קראתי את התגובות.
    לי זה נשמע מהטיטול. תנסי שלא ילחץ במקום.
    אולי הוא קטן מידי או מהודק מידי.
  • תשמעי.
    לבת שלי היו ממש שלשולים מה שגרם לה לממש כוויה ופצעים בעור. והרוקחת המליצה לי להשתמש בסילברול שזה משחה להרגעת העור מכוויות כיבים מזוהמים פצעי לחץ וכו.
    זה ממש ממש עזר לה . גם חשוב שכשאת שמה את המשחה תמרחי הרבה זמן ואל תסגרי אץ החיתול ישר תספיגי את זה בעור כמה שאת יכולה ותני לגוף עשר דקות לנשום.
    יכול ליהיות שאולי דווקא בגלל שהשתמשת במידה גדולה יותר חשבתשזה ממש גדול וסגרת לו את זה חזק מידי?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה