היפרתיירודיזם בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,

בגיל 19 היה לי גרייבס דיזיז שעבר לאחר טיפול של מרקפטיזול למשך מספר חודשים.
    כעת אני בהריון שלישי, לא מתוכנן (תוך שימוש במניעה), והתגלה לי ממש בתחילת ההריון סטייה גבוהה בערכי פעילות הבלוטה, יתר פעילות קיצונית.
    אני יודעת שקיים סיכון בהריון עם פעילות מואצת שכזו ואני מרגישה חולשה מאוד חזקה, בעיקר בגפיים..
    השאלה שלי היא בראש ובראשונה מה אני יכולה לעשות כדי להקל על המצב? הרי טיפול תרופתי הבנתי שזה בעיה, התיעצתי עם אנדוקרינולוג פרטי והוא אמר לי לחזור אליו אחרי הלידה.
    ומבחינת שמירת הריון- האם במצב כזה אני זכאית לשמירה? או שזה הריון בסיכון? האם אני יכולה לקבל הקלות כלשהן מהעבודה?

מקווה שאני פונה במקום הנכון.

תודה,
    אדווה.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

ניתן וחשוב לטפל גם בהריון - פני באופן דחוף למרפאת הריון בסיכון
    לגבי שמירה - צריך קודם לבדוק אותך ולהתחיל טיפול, רק לאחר מכן אפשר לראות האם את צריכה שמירת הריון.
    בכל מקרה, מדובר בהריון בסיכון.

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה