היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז המון זמן שאני לא פה... כבר חצי שנה שהפסקתי את הטיפולים... לי ולבעלי אין בעיה בעיקרון ובמשך שנתיים לא נקלטנו עשינו 2טיפולים עם איקקלומין ו5הזרעות עם גונל f. אחרי 5 הזרעות הרופא המליץ שנעבור להפריות.. נורא פחדתי מהתהליך והחלטתי בנתיים לא לעשות כלום מאז חודש נובמבר לא הגעתי למרפאה. עד היום פשוט הדחקתי את הטיפולים ואת כל המירוץ הזה.... החודש אני כבר באיחור של שבוע מהמחזור ואתמול עשיתי בדיקת הריון ביתית ויצא לי 2 פסים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני בהלם קשה לי להאמין שאחרי כמעט 3 שנים יכול להיות מצב ששקלטתי!! בנות אני לא יודעת מה לעשות כרגע!!! מה עכשיו?????
"לא אל תדאגי ילדה הכל יהיה בסדר תפילותייך מתקבלות שם במרומים אלוקים לא משיב ריקם דמעותיה של בת מלך שבוקעות את כל הרקיעים "
9 תגובות
עמוד 1
מזל-טוב:)))))) איזה אושר!! תבקשי מרופאת המשפחה שלך שתתן לך הפניה לבדיקת הריון. ואחרי זה לגניקולוג שיתן לך בדיקות דם ושתן לעשות :) בהצלחה והריון משעמם מאוד!
תות
ווואאווווו איזה יופי, לכי לעשות בדיקת דם מחזיקה לך גם את אלה של החתולים שלי :)
וואוווו איזה כיף , לכי לעשות בדיקת דם !!!
וואו בשעה טובה ובמזל טוב :) עכשיו להנות ולהירגע...וכמובן בדיקות
וואו איזה חיוך העלת לי !!!מזל טוב !! תתקשרי למרפאה שלך שיכניסו לך לכרטיס הפנייה לבדיקת בטא סביר להניח שאחרי שההריון מאומת בבדיקת דם יבקשו ממך בדיקות דם נוספות ובדיקת שתן . שיהיה המון מזל טוב ובהצלחה .
.
מזל טובבבבבב
ליטלילי
מזל טוב!!!! איזה יופי! מציעה שתתקשרילרופא שלך.. הוא ינחה אותך וכבר ישלח את כל ההפניות (: שיהיה בשעה טובה!
מזלללל טובבבב [
בנות תודה רבה על העידוד. אני מאוד מקווה שהיה חיובי.. אני יעדכן בהמשך!! שהיו בשורות טובות לכולן!!!
"לא אל תדאגי ילדה הכל יהיה בסדר תפילותייך מתקבלות שם במרומים אלוקים לא משיב ריקם דמעותיה של בת מלך שבוקעות את כל הרקיעים "