היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אם לילדה שלי יש פצעים (פעם אחת לאחר שילשולים רבים הופיעו לה פצעים ממש חזקים) אני קודם כל משתדלת לשטוף כמה שאפשר במים וסבון ולוותר על המגבונים. אני יודעת שזה קשה ולא תמיד יש זמן וכוח אבל זה הדבר שהכי עוזר ועכשיו הימים יחסית חמים והמים בהתאם וגם אם יש מים קרירים אני שמה על היד ואז שוטפת לה את הטוסיק. נסי להתיז אלופירסט ולמרוח ג'ל אלוורה איכותי. זה מאוד יכול לעזור.