בדיקת ביוץ חיובית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,אשמח לקצת עזרה :)
    אתמול עשיתי בדיקת ביוץ והיא יצאה שלילית. היום עשיתי שוב בערך באותה השעה והיא יצאה חיובית.אז עם כל ההתרגשות מיד אחרי הבדיקה שכבנו...
    השאלה שלי היא עד איזה יום כדאי לקיים יחסים?
    ואם היא יצאה חיובית היום-יש צורך לבדוק שוב בימים הבאים?
8 תגובות
עמוד 1
  • מומלץ יום כן יום יום לא סביב מועד הביוץ ויומיים אחרי הביוץ
    בקיצור
    תמשיכי עוד כמה ימים בהצלחה רבה

.
  • תודה :-)
    נראה לך שיש צורך לחזור על הבדיקה מחר?
    בהוראות כתוב שברגע שמתקבלת תוצאה חיובית אין צורך לבדוק שוב... אבל אני כבר לא יודעת!
    כלכך בא לי שזה יצליח! שאני כבר מתחילה לחשוב על מיליון דברים! אפילו על דברים מפגרים כמו:
    אחרי ששוכבים-אחרי כמה זמן כדאי לקום כדי שיהיה אפקטיבי?! אני יודעת,אני נשמעת ממש מטומטמת..
  • היי מותק,
    אני מבינה שאת בלחץ , אבל נשמה טובה- הוא לא מועיל בכלל!! צריך להתחיל את התהליך ברוגע!! זה המפתח להצלחה
    לגבי הבדיקה- ביוץ אומר שהביצית בקעה מן הזקיק שנמצא בשחלה וכרגע היא ״נודדת״ במעלה אל עבר הרחם
    אם כבר ביצית אין טעם לעשות בדיקה שוב- חבל על האמוציות, ויותר מזה, חבל גם על הכסף!!

אני מבינה אותך כי גם אני הייתי כזו- יום אחרי שהייתי מבייצת לא הייתי זזה או עושה כל מני עבודות בית כדי לא להפריע לביצית.. ( כן, דפוקה!! אני יודעת)
    אבל אם את רוצה טיפ שיבד אצלי פעם קודמת- אחרי שבעלת גומר, שלא ייצא ישר, שימתין דקה שניים ואז תשכבי במיטה עם הברכיים לכיוון הבטן - בקיצור תנוחת עובר אבל עם הגב, תשאיר ככה חצי שיה - 20 דקות...
    זה עוזר לזרעונים

• תודה מאמי!
    שכבתי ככה עשר דקות-מקווה שזה היה אפקטיבי חח
    האמת שאני לא מרגישה לחוצה בתהליך עצמו,לא יודעת להסביר את זה
    זה לא ממש לחץ
    אלא התעסקות,כלכך הרבה התעסקות בזה! לחשוב על זה כל הזמן,לבדוק,לקרוא,לחשוב מה אם ככה ומה אם ככה...בקיצור כבר חודשיים של התעסקות בזה...
    אני ממש אשתדל הפעם לא לחשוב על זה ולנסות לזרום עם זה יותר בטבעיות ורוגע :-)
  • בסוף זה יגיע בע"ה,
    מאחלת לך שלא תחכי הרבה זמן,
    תנצלו את השבוע להנות אחד מהשניה כמה שיותר, ועוד שבועיים בע"ה יהיו תשובות טובות!!
  • אמן! לכולנו
    תודה!!!
  • מהפה שלך לאוזניים של ה׳!!
    מחזיקה לכולנו אצבעות
  • אמן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה