נראה לי שבעלי עייף ממני - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מקווה שעייפות לטובה!
    אבלללל...
    היום הוא הודיע שהוא עייף בשביל סקס,
    מה עייף, מה?
    אנחנו בימים הכי חשובים!!!
    החל מיום חמישי עשינו אהבה, כל יום, לפעמים גם פעמיים...
    יום שבת היה חיובי בבדיקת ביוץ, יום ראשון כבר שלילי...
    להעיר אותו ולפתות אותו? או שניתן לו לישון בנחת אחרי 4 ימים מלאי אהבה?
8 תגובות
עמוד 1
  • נראה לי שעדיף להעיר אותו, אחר כל שינוח כח החודש חחחחחח כי אני יודעת שאחרי ביוץ יש עוד יומיים שאפשר להיכנס.
  • נראה לי שעדיף להעיר אותו, אחר כל שינוח כח החודש חחחחחח כי אני יודעת שאחרי ביוץ יש עוד יומיים שאפשר להיכנס.
  • חחחח כל כך מבינה אותך ואותו...נראה לי שגם בעלי כבר התעייף...
    הדבר שאני מנסה להבין בעצמי מכל מיני דברים שאני קוראת-אם שוכבים כל יום,זה לא משפיע לרע על הזרע? מדלל אותו?
    בכל מקום כתוב משהו אחר...אני כבר לא יודעת מה נכון לעשות
  • תעירייייייי!!!!
    שירן זה נכון מה שרשמת לגבי יחסי מין פעמיים ביום או יום אחרי יום, יש שאומרים שזה משפיע על איכות הזרע ועל ה״כח״ שלו לשחות מהר יותר במעלה הזרם, אבל זה לא משפיע על הכמות- כל פעם יוצא מהגבר מיליוני זירעונים!!!

אני בכל אופן חושבת שעדיף לעשות כל יום, פעם אחת, כי אז הסיכויים גבוהים יותר להריון..

אמן ונתבשר החודש בבשורות טובות!!!
  • חח אז בסוף נתתי לו לישון, ריחמתי עליו..
    שכבנו יום ראשון וזה כיסה גם את אתמול, אבל היום אני לא אוותר לו :-)

ושירן- בהריון הראשון שנקלטנו שכבנו כל יום במשך שבוע וזה הצליח.. אז הרופאים אומרים שגם יום כן יום לא אפשר- ובאמת המון חברות שלי נקלטו ככה כי זה מכסה יפה את יום הביוץ, וגם כל יום אפשר- אם יש לכם כח...
  • היי בנות,
    אני חייבת להגיד לכן משהו - זה לא טוב לעשות כל יום וכמה פעמים ביום, אתן גומרות להם את הזרע הטוב ולגוף שלהם אין יכולת לייצר זרע טוב ביום או בחצי יום, תעשו יום כן יום לא. כל רופא יגיד לכן את זה.
    לבעלי אין בעית זרע וכשעשינו הזרעה יום אחרי יום ראינו ירידה משמעותית באיכות הזרע..
    בהצלחה!
    שיר (:
  • תודה רבה על ההמלצה,
    לפי מה שהבנתי אפשר גם כל יום וגם כשהרופא עשה לי מעקב זקיקים ולא היה בטוח אם הביוץ יום שבת או ראשון אמר לי לקיים יחסים גם שישי גם שבת וגם ראשון... אז נראה לי שיש דעות לכאן ולכאן- מה שבטוח גם אם לא כל יום, לא לפספס ולפחות לשכב יום כן יום לא ובטח שלא פחות מזה..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה