מבולבלת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן,

אולי תוכלו לעזור לי, אני קצת מבולבלת.

אני אחרי שתי הפלות, שלחו אותי לכמה בדיקות בינהין אולטרסאונד תלת מימד.
    באולטרסאונד תלת מימד הרופא אמר לי בטון של שאלה קצת, את אחרי ביוץ אז אמרתי לו שאני לא יודעת. בסוף הבדיקה שאלתי אותו איך הוא יודע והוא אמר שלפי הזקיק ורירית הרחם אפשר לדעת אם היה ביוץ. מה שמעניין בסיפור זה שלפני זה לא קיימתי יחסי מין ואחרי יומיים של הבדיקה הזאת כן, והופ. המחזור לא בא, עשיתי בדיקה בבית ויצאו שני קווים, זה הגיוני?

או משהו פה לא בסדר..

תודה לעונות :)

5 תגובות
עמוד 1
  • כנראה שיש לך ביוץ מאוחר .
    מזל טוב

• וזה אומר שאפשר להיכנס להריון אחרי ביוץ? או שהרופא טעה? זה מוזר..
  • יכול ליהיות שהרופא טעם.
    או שבייצת פעמיים? חחחחה
    מקסימום תחכי עוד כמה ימים ותגשי לעשות בדיקות דם.
    אבל סביר להניח שזה הריון. הבגיקה בדכ לא טועה שהיא מראה שיש הריון.
    העיקר שילך לך בקלות ותעברי תשעה חודשים מהנים ושמחים ותצאי עם ידיים מלאות וחיוך על הפנים(:

• אם יצאו 2 קווים אז את בהיריון!
    מזל טוב.
    אם את לא שקטה - הכי טוב שתעשי בדיקת דם ותראי שרמת הבטא תקינה.
    בהצלחה
  • תודה לכן :)

עשיתי שוב בדיקה עכשיו שמגלה את גיל ההריון ( זה ממש מגניב..) ויצא 4 שבועות אז כנראה שהרופא באמת פספס קצת :)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה