מעקב הריון בסיכון בבי"ח- תל השומר או בלינסון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני בשבוע 27 עם תאומים וצריכה להתחיל מעקב הריון בסיכון.
    אני גרה ממש קרוב לבלינסון, אז התקשרתי אליהם והתור הכי קרוב שלהם הוא ל13/7!! איך זה הגיוני? אני כנראה אהיה אז כבר עם שני ילדים ביד, ב"ה..
    מה אני אמורה לעשות?

לאור כך, האם למישהי יש המלצה על תל השומר?
    איפה שאעשה את המעקב זה גם איפה שארצה ללדת, אז אם למישהי יש המלצה או דיס-המלצה לזה או לזה, אנא ספרו לי.

תודה רבה!
    נעמה
6 תגובות
עמוד 1
  • שלום, אני הייתי בבלינסון היה סהכ בסדר.
    אין מצב ללחוץ עליהם שיקדימו לך את התור?
    אני זוכרת שפיקדתי להם מכתב ובו פירטתי מה הבעיה ולפי כמה שזה נראה לרופא דחוף הם קבעו לי תור

בהצלחה ושיעבור תקין ובריא

• אוקיי, רעיון טוב, לאן לפקסס? סתם לפקס שאני מוצאת באתר שלהם?
    ניסיתי לחשוב מה עוד אפשר לעשות, למי לפנות ולא הגעתי לתשובה, אז לפקסס זה רעיון טוב.

• אני אתן לך מספר טלפון של מרפאת אם ועובר
    לא זוכרת מתי הם עונים פשוט תתקשרי ואם אני לא טועה הם אומרים א שעות הפעילות במענה אוטומטי אם הם לא עונים לטלפון.
    מה שאני זוכרת שתפוס שם דיי הרבה אבל פשוט אל תתייאשו עד שיענו לך ותסבירי לה שעד התאריך הפנוי שלהם את כבר תיהיי אחרי ותשאלו אותה אם את יכולה לפקסס להם מכתב לרופא.

03-9377566
    בהצלחה
  • רציתי לעשות
  • אני אישית מעדיפה בלינסון.
    אבל תדעי לך שבמרפאות הריון לסיכון גבוה יש תור ארוך בכל המקומות.
    לי הרופאה נתנה הפניה לשני בתי חולים שונים ואחד נתן לי תור לחודשיים והשני לחודשיים ושבוע.
    אז הרופאה שלי אמרה לי להמתין לתור הראשון ובינתיים נתנה לי הפניה למיון יולדות שיעשו את הבדיקות שהיא רוצה שאני יעשה במיון...
    וגם עשיתי פעמיים עד שהגיע התור שלי במרפאות בסיכון גבוה

• בינתיים קבעתי לתל השומר ל29/5, אז כנראה שהם כבר החליטו בשבילי...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה