היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני לא מאמינה שמחר יש בטא... בצורה לא אופיינית אני מאוד רגועה חחחח. לא יודעת למה. לראשונה אני לא ממש להוטה לעשות את הבדיקה. לא בא לי ליפול חזק. אני חושבת שאולי יכלתי לעשות את הבדיקה היום אבל העדפתי מחר ליתר ביטחון.. אז מסתבר שממש לא בא לי לנפץ את האשליה..(: מתחילה להתרגש...
11 תגובות
עמוד 1
מתרגשת איתךךךךךךךךךךךךךך!!!!!!! איזה כיף שהגיע כבר!!! מחזיקה לך חזק לבטא מהממת יקירה!!!
אפרסקית
שיהיה בהצלחה, אני מאמינה שהכל יהיה בסדר ותבשרי לנו על בטא יפה ונחמד, איזה כיף שסוף סוף זה הגיע ועברת את התקופת המתנה הקשה כמו גדולה,יאללה לחדשות טובות.
תהייה בטא ענקית אל תדאגי תדליקי נר לרבי מאיר בעל הנס זצ״ל היום ההילולה שלו ותתפללי לבשורות טובות וכך יהיה בע״ה תעדכני אותנו
.
תודה בנות!! אתן נותנות כח...(:
ג'ירפה איפה את?????
שיהיה בהצלחה מחזיקה לך אצבעות... איזה כייף לעבור את השבועיים המתנה האלו שלא זזים... בשורות טובות אמן!
לילוש
בהצלחה! מחזיקה לך אצבעות :)
מחזיקה אצבעות ומחכה לבטא גבוהה :)))
בהצלחההההההה תעדכני!!!!!
ליטלילי
בהצלחה רבה יש לי תחושה טובה דווקא ממש מקווה בשבילך לבטא מהממת תעדכני אותנו