היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות היום הייתי באולטראסאונד הרופא ביקש שבכל זאת אלך לבדוק שההריון הוא תוך רחמי
גילינו שרק אחד מתוך 2 שהוחזרו שרד ושהוא עדיין ממש קטנטן יש שק חלמון ורואים את הראש החמוד והקטן שלו .. ממש אפון בקיצור הפנו אותי לבדוק בעוד שבוע דופק מקווה לבשורות טובות
ד״א בסרטים רואים את הנשים ממש בוכות שם בחדר כשהן רואות את העובר לראשונה אני ממש לא התרגשתי חח אמרתי יאו מגניב איזה חמוד רק אחרי שראיתי את התמונה שלו מודפסת נפל לי האסימון שוואלה זה שלי שלי שלי ולא של אף אחד אחר .
איך אתן הרגשתן ?
.
3 תגובות
עמוד 1
איזה יופי שהשק תוך רחמי, כבר התחלה מעולה!!! לא נורא שהשני לא שרד, העיקר שיש משהו בפנים:)))) באולטסאונד הראשון שלי, הרופא ראה דופק (שבוע 5+3 בערך) ואמר שהעובר מתאים לשבוע אחד יותר. לא התרגשתי באותו הרגע, אבל אחרי זה כשראיתי בתמונה באמת התלהבתי! :)) הרופא אמר לי להיות עם אצבע על הדופק עד לשבוע 12, ומאז אני לחוצה וכל כך רוצה שיגיע השבוע ה12.
תות
לדעתי זה אינדוודאלי... חכי לבדיקת דופק (; ברור שהוא קטן זה ההתחלה... בע"ה עוד שבוע כבר תראי יותר. ואגב לוקח זמן להרגע מספיק בשביל ממש להתרגש... בייחוד אחרי מה שעברת. שיהיה בשעה טובה!!
תודה על העידוד אני ממש מחכה עכשיו לשבוע הבא שהאפון הקטן הזה יראה לנו דופק בע״ה בשורות טובות לכולן