מעקב זקיקים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, קראתי כי חומר הג'ל של האולטסאונד לא עושה טוב עם הזרע ואף יכול לפגוע בסיכוי להריון.
    האם מישהי שמעה? קראה?

החודש אין טיפול והחלטתי לקנות מקלוני ביוץ, בעקרון המחזור שלי כל 35 יום אבל בדיקת זקיקים ביום ה-14 בדר"כ מראה זקיק 18 מ"מ ,כלומר ביוץ בין היום ה-14-16
    מתי כדאי להתחיל לבדוק ביוץ? האם הן אמינות?
2 תגובות
עמוד 1
  • היי אני לא שמעתי שהגל פוגע בזרע, ואצלי ספציפית הרופא תמיד אחרי ההזרעה בודק עם האולטראסאונד שהזרע בפנים... אז אני ישאל אותו בפעם הבאה שאני יפגוש אותו.. אבל הוא מאוד יסודי ככה שאם היה פוגע לדעתי הוא לא היה עושה...
    ובקשר למקלוני ביוץ תתחילי לבדוק מהיום ה10 למחזור ככה בטוח תתפסי אותו... עלי בכל אופן הבדיקות ביוץ לא עובדות
    שיהיה בהצלחה

לילוש
  • נשמע לי לא הגיוני. אם היה פוגע - לא היו עושים את זה....

בהצלחה (:

ליטלילי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה