מעבר למיטת מעבר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בתי בת שנה ו- 4 חודשים והעברתי אותה לפני כשבוע למיטת מעבר, בגלל שהיא התחילה לטפס על דברים כולל על המיטה וגם בגן היא ישנה על מיטה נמוכה די דומה.
    בלילה הראשון היא כל כך התלהבה שלא רצתה לרדת מהמיטה.
    עד היום היא ישנה בסדר, אמנם קמה כמה פעמים כי נפל לה המוצץ או משהו אבל זה גם היה במיטת תינוק.
    הלילה האחרון קמנו אני ובעלי ופתאם ראינו אותה מתחת למיטה... יש לציין כי המיטת מעבר נמוכה לא יודעת איך היא נכנסה והיא בכתה כשניסתה להתרומם.
    בעלי עכשיו משגע אותי שנחזיר אותה ללול ואני לא חושבת שצריך כי לדעתי אם כבר סיגלת אותה למשהו להמשיך עם זה ופשוט למצוא פתרונות יצירתיים ולא את הדרך הקלה לחזור אחורה למיטת תינוק.
    מה דעתכן ?
2 תגובות
עמוד 1
  • עדין אין לי ילדים בגיל הזה אבל אני חושבת שאם התקדמתם והיא הייתה מאוד בעד הקידום הזה, אז לא לחזור אחורה.
    לנסות לברר למה היא ירדה אל מתחת למיטה.
    להסביר לה למה לא לעשות זאת בצורה הגיונית.
    ואם כלום לא עובד, אולי לשים שם דברים שלא יהיה לה מקום להכנס
  • הילדים שלי נולדו בהפרשים נורא קטנים- עשרה חודשים וצי בין הבכור לאמצעית ושנה וחודש וחצי בין האמצעית הקטן. הבכור עבר בגיל שנה וחודשיים, הבת בגיל שנה וארבע והקטן התפנק עד גיל שנה וחצי במיטת התינוק. בהתחלה שמתי שטיח עם שירות ארוכו שהגן יפה בנפילות, אח"כ שטיח מלבני ההוא שמתעמלים עליו- לא יודעת מה שמו. אח"כ הבנתי שהכי טוב הפוף של ההנקה שיכסה חלק מהמיטה, כדי שהקטן יוכל לקום מהמיטה בנחת. עכשיו יש להם מיטה וחצי לכל אחד ושמתי פוף גדול להגנה מנפילות.
    בעניין הנפילות- זה קורה וזה טבעי- אבל אחרי כל נפילה לומדים גבולות ולא ייאמן כמה מהר הקטנים האלו מפנימים את זה ומספר הנפילות קטן במהירות והופך לתדיר ברמה נמוכה מאוד.
    אצל ילדים לדעתי אסור לוותר- התחלתם בשינוי התמידו בו, אלא אם חלילה התגובות קשות . ככה גם בגמילה אצלי- הורדתי הם טיטול יום ולילה בו בזמן. את כבר יכולה בר להתחיל לחשוב על גמילה עוד חודש חודשיים.....הבכור שלי נגמל בגיל שנתיים, הבינונית שנה ושבע והצעיר שנה וחמש.
    בהצלחה בכל!!!
    [center]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה