היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עשיתי בדיקת דם ,אז כמבון החזרת עובר מוקפא לא הצליח ולמה שיצליח לי אחת שרוצחת את ילדים שלה יכולה ללדת עוד ילד אבל מה איתי או כול אישה שמנסה ולא מצליחה ,אני בכלל לא מבינה מי יושב שם למעלה אמונה שלי פשוט נשחקה עם זה יכול לקרות
"יום אחד זה יקרה"
3 תגובות
עמוד 1
רוזי יקרה, אני כל כך מבינה לליבך בתחיל התהליך התקרבתי לדת מאוד אבל עם כל כשלון אני שואלת את עצמי האומנם? איך יכול להיות שאני כל כך מנסה ולא מצליחה. הכאב ואכזבה פשוט אי אפשר להסביר אותם, אבל הכי חשוב זה לא להשבר ולא להרים ידיים ולאמין בכל הלב שיום אחד זה אכן יקרה. תיהי חזקה יקירה בסוף אלהוים עונה לכל התפילות. בעלי אמר לי שכמו שילד קורא לאמא שלו והיא אומרת לו רק רגע כי עסוקה במשהו ובא אחרי כמה דקות ולידל הדקות האלו ניראות כמו נצח ככה גם אנחנו. אנחנו קוראת לו עכשיו ורוצות לקבל מענה עכשיו אבל תפיסת הזמן שלו ושלנו הם שונים אז מה שניראה לנו כמו נצח בשביל רק כמה שניות, בסוף זה יבוא
רוזי יקרה אנחנו מאוד מבינות אותך.. אנחנו באותו מצב אני מאוד מאמינה שכל דבר בזמן שלו... מה שצריך להיות שלך יהיה שלך ומה שלא פשוט לא יהיה... תתאפסי תאגרי כוחות להמשך הטיפול בעזרת השם זה יבוא כמה שיותר מהר!!! אל תשברי נסתרות הם דרכי האל.. והכי חשובבב תחזרי להאמין!!! זה יגיע!
לילוש
היי רוזי אני כל כך מבינה אותך אני אחרי 3 שנים נקלטתי ובשבוע 9 הפסיק הדופק ועברתי הפלה וגם אני אמרתי למה דווקא לי ועכשיו כבר אני אחרי ועם כוחות חדשים לנסיון הבא
אז אל תתייאשי וזה יגיע פשוט להיות חיובית ואופטימית