מה זה אומר? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן.. אני חדשה פה באתר ומרגישה שממש צריכה עזרה.. אני בת 22 נשואה 10 חודשים.. כבר 7 חודשים אני ובעלי מנסים להיכנס להריון דבר שלא הולך.. הייתי לוקחת גלולות 6 שנים ועכשיו המחזור מגיע לי כל 32 יום.. מחזור אחרון קיבלתי ב1.4.14 הייתי אמורה לקבל ב3.5.14 והמחזור לא מגיע.. עשיתי בדיקות הריון ביתיות שכולן יצאו שליליות, כבר כמה ימים אני מרגישה בחילות איומות מידי פעם מגיע לי כאב בבטן תחתונה שהולך ובא וכאבים בחזה.. מה קורה פה? אם אני לא בהריון למה אני לא מקבלת מחזור?
11 תגובות
עמוד 1
  • אולי היה לך ביוץ מאוחר והמחזור צריך להגיע..
    תעשי בדיקת דם לשלילת הריון, ואם אין הריון- המחזור יגיע בסוף..
  • אבל במצב כזה עדיין יכול להיות הריון?
  • היי ליאל, ברוכה הבאה.
    תלכי כמה ימים, אם לא קיבלת מחזור, כדאי שתיבדקי!!
    אל תאבדי תקווה ותלכי לעשות בדיקות דם בהקדם!!

לא יכול להיות שהמחזור שלך מאחר ב 10 ימים בלי שום סיבה....
    אגב- אם את בלחץ ואת כל היום מתעסקת בנושא, תפסיקי - זה לא יעזור למחזור להגיע

בהצלחה מותק!!
  • היי שני באמת תודה על התמיכה.. אני יחכה עד יום ראשון אם המכשפה לא תגיע.. מקווה לשמוע בשורות טובות :(
  • ליאל, יש חדש??
    תעדכני
  • היי שני עדיין אין חדש.. עברו 14 יום ועדיין לא קיבלתי מחזור מחר בבוקר אני אגש לעשות בדיקת דם.. מקווה לבשורות טובות
  • מחזיקה לך אצבעות!!!!
  • היי שני היום בבוקר בדיוק לפני שבאתי לצאת לבדיקת דם ראיתי שקיבלתי קבעתי תור לרופא נשים אולי יש בעיה.. בכל מקרה תודה רבה על התמיכה
  • לא נורא!!!
    הגוף שלך מתחזק לקראת הריון , ובעזרת ה׳ עוד פיות משבועיים תוכלי להתחיל לנסות שוב
    אל דאגה גם לך זה יבוא ועוד מהר יותר ממה שאת חושבת!!

מבטיחה לך!!
    תסתכלי על הכוס המלאה אני יודעת שזה קשה, אני עוברת את זה יחד איתך, אני מחכה ומצפה וגם יש חודשים שאני מתייאשת אבל מיד לאחר מכן אני חוזרת לתלם!!

תני חיוך, כל דבר לטובה!!

מאחלת לך שהחודש הזה באמת יהיה החודש שלך!!
  • זה ממש קשה כל חודש אני נכנסת לציפייה שאולי הפעם זה זה ומאכזב לגלות שלא אבל למדתי שכל דבר קורה בזמן שלו ואני מאמינה שגם הרגע שלנו יגיע בסוף
    אבל עכשיו בגלל האיחור הגדול הזה שהיה לי החודש איך אני ידע מתי אני אמורה לקבל?
  • כמה ימים עברו מאז המחזור האחרון שלך??
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה