לא מצליחה לעכל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות , יום ראשון הייתה לי בטא יצא לי 400. אתמול עשיתי שוב יצא לי 1398!!!!! לא האמנתי שהרגע הזה יגיע! אני מתמוגגת מאושר!!! עכשיו כמה שאלות: האם גם בטיפולי ivf סופרים שבועות הריון מתאריך המחזור האחרון ?! מתי עושים אולטראסאונד לראות שבעזרת ה׳ הכל תקין ? והאם אולטראסאונד ראשון הוא וגינלי! בננות מאחלת לכל אחת קליטה מהירה במהרה!! אוהבת אתכן! ומחזיקה לכן אצבעות שתדבקו!
15 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב מתוקה, מקווה שמעכשיו יהיו לך 9 חודשים משמעמים של הריון,אולטראסאונד ראשון בדרך כלל וגינלי עשים בשבוע 6-7,
    הכל יהיה בסדר מעכשיו את צריכה שלמור לא רק על עצמך, אז הכל ברגוע
  • שירני אני לא מבינה בזה אבל מזל טוב על הבטאאאאא ועל ההכפלה !!!!!!!!! איזה כיףף!!!

מה את אומרת נראה לך ששניהם שם?! איזה כיףףףףףף אם כן!!!!!!

אפרסקית
  • בשעה טובה ומוצלחת מקסימה אחת!!
    איזה יופי!!!
    המשך תקין, בריא ומלא!!
  • היי מאמוש
    המון מזל טוב ובהצליהההה

סופרים שבועיים אחורה מיום השאיבה.
    אולטרסאונד עושים בסביבות שבוע 7 לבדוק תקינות ודופק. אני הלכתי כבר בשבוע 5 כדי לבדוק שיש שק והוא בתוך הרחם כי היו לי כאבים שלא הכרתי אז הלכתי לבדןק ליתר ביטחון
    שיעבור קל ותקין...
    נשיקותתתתת

ליטלילי
  • מזל טוב!!!
  • מזל טוב מותק , המשך תקין וכייפי.
  • איזה אושר!!!! שיהיה הריון מלא ותקין :))))
  • לפי מה שהרופא הסביר לי סופרים שבועיים אחורה מיום ההחזרה ומוספים לחישוב את גיל העובר שהוחזר
    .
  • מזל- טוב ובהצלחה בהמשך:)
    אני מקווה שלא תיהי פרנואידית כמוני. כל דבר קטן שאני עושה אני מפחדת שאני פוגעת בעובר ושהפסיק הדופק.

תות
  • איזה כיף
    מזל טוב
    המשך הריון תקין וקל
  • תודה בנות
  • בשעה טובה...
    שיהיה בהצלחה!!!
  • איזה כיף שיהיה לך הריון קל ומשעמעם. בהתחלה הבדיקות וגניליות אבל מאחל. לכולנו להיות שם.
    הרבה הצלחה תמשיכי לעדכן
    לירון
  • איזה כיף שיהיה לך הריון קל ומשעמעם. בהתחלה הבדיקות וגניליות אבל מאחל. לכולנו להיות שם.
    הרבה הצלחה תמשיכי לעדכן
    לירון
    הרבה הצלחה תמשיכי לעדכן
    לירון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה