טיפת חלב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז נכון שאמורים ללכת בערך שבוע אחרי הלידה לטיפת חלב?
    עוד לא הלכנו
    קודם היה ברית
    ואז שבת
    ואז יום העצמאות
    ואז כשהתקשרתי, הכל היה תפוס (בכלל לא הייתי מודעת לעובדה שצריך לקבוע תור, התקשרתי רק לברר שעות פתיחה...)
    אז החלטתי ללכת לקופת חולים במקום
    אבל אלא פתוחים רק עד 11.30
    אני לא מספיקה להתארגן ולהאכיל ולהחליף עד אז
2 תגובות
עמוד 1
  • בעיקרון את יכולה לקנות ויטמין D באופן עצמאי ולא לחכות לטיפת חלב...
    מה שחשוב זה הפגישה עם הטיפת חלב עד גיל חודש כי אז הם אמורים להתחסן...
  • ויטמין D זה ללא מרשם רופא בכל מקרה אז את יכולה לרכוש ולהתחיל לתת לתינוק כל יום 2 טיפות.
    כשהלכתי לטיפת חלב בשבוע הראשון שוקלים את התינוק, מוודאים שמה שהוא ירד לא עולה על 30% ממשקל הלידה ולוקח בערך עוד שבוע לעלות את זה בחזרה.
    אני זוכרת שאמרו לי ללכת לרופא ילדים בחודש הראשון והרופא לא הבין בכלל למה הגענו אליו. אמר שאליו באים רק אם יש חום...
    אז מה שהכי חשוב זה שתקבעי תור לטיפת חלב לפחות או יותר חודש לחיי התינוק על מנת שיחסנו אותו ומשם כבר יקבעו לך את התור הבא

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה