אין מחזור ואין הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זקוקה לעצה: אני הפסקתי גלולות לפני חמישה חודשים לאחר 11 שנים. מאז לא היה לי דימום וסת למעט הפרשות חומות לפני כחודש וחצי. בדיקות הריון ביתיות כל הזמן שליליות. האם כדאי לפנות לרופא פוריות? האם זה קרה למשהי?
3 תגובות
עמוד 1
  • היי המצב הזה יכולהלקאות את יכולה לפנות לרופא נדים והוא יתן לך כדורים שתקבלי מחזור תוך שבוע או 10 יום.מפה את כבר תחליטי למי לפנות..שיהיה בהצלחה.
  • הכוונה שלך לגלולות למניעת הריון? העניין הוא שעם גלולות אף פעם לא היו לי בעיות.
    הייתי אצל רופאה אחת ממש לא נחמדה לפני כחודשיים שדי התעלמה ממני. לא רציתי לחזור אליה אז החלטתי לחכות עוד קצת. אבל שום דבר לא משתנה. אני פשוט מתוסכלת. יש לי כל הזמן הרגשה שהגוף שלי בוגד בי. אין לי מושג מתי בכלל לנסות לקיים יחסים כדי להכנס להריון כי אין לי מחזור. וכולם מנסים להרגיע אותי שזה בסדר, הגוף צריך לחזור לעצמו אבל כמה זמן?
    כיצד בכלל מסדירים מחזור אם יש בעיה?
  • לא מאמי לי גלולות למניעת הריון יש כדורים מיוחדים שלוקחים אותם בערך 10 יום ואחרי כמה ימים נגיע המחזור
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה