מקלון ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי!

האם סימן חלש במקלון ביוץ אומר שאני רק במצב של לקראת הביוץ או גם יכול להראות סימן של אחרי ביוץ.

אם לדייק את השאלה- אחרי הביוץ, האם יכול להיות שיהיה סימן כלשהו אפילו חלש במקלון ביוץ?

טנקס
5 תגובות
עמוד 1
  • כבר שבוע וחצי יש לי פס בהיר בבדיקת ביוץ... ://
  • אחרי הביוץ?
  • היי מותק

לא הבנתי מה כוונת השאלה אז אני אסביר משהו :

כמספר ימים לפני הביוץ הזקיק שמבשיל בשחלה, מפריש בכמויות גדולות את הורמון האסטרוגן.
    לאחר שביצית בקעה ממנו ( ביוץ) אותו זקיק מפריש נוזל צהוב , ואם אין הריון ב10-12 ימים לאחר הביוץ, הזקיק מתפרק ויגיע אלייך המחזור.
    כשאת עושה בדיקת ביוץ, היא תזהה את הורמון האסטרוגן שמופרש בכמויות גדולות, על כן כשאת עושה בדיקה תדעי שרק 2 פסים כהים הם ביוץ וכאשר זה קורה, קרחי בחשבון שב 24-48 שעות הקרובות את עלולה לבייץ.
    הגוף שלנו כל הזמן מפריש הורמונים, גם של הריון ולכן זה בסדר ולגיטימי שתעשי בדיקת ביוץ ותראי פס אחד ורוד חלש בבדיקה. אבל אין זה אומר שזה לא בסדר או להיפך מעיד על הריון.

מקווה שעניתי על שאלתך
  • שאלתי היא
    האם א ח ר י הביוץ
    גם יכול להופיע פס חלש?
  • כן, אבל זה לא מעיד על שום דבר....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה