בחילות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    אם ביום שני שעבר בדיקת הביוץ הייתה שלילית ושכבנו ביום שני ושלישי...
    והיום יש לי בחילות נוראיות-יש מצב שיש בחילות בעקבות הריון בשלב כלכך מוקדם?
    או שאני סתם אופטימית שהופכת סתם בחילה לתקווה? חח
17 תגובות
עמוד 1
  • סליחה-התכוונתי בדיקת הביוץ הייתה חיובית!
  • יכול להיות שמתפתח הריון אבל קשה לי להאמין שהשלב הזה, כרגע את תסבלי מבחילות וכדומה.
    הזיגוטה נודדת כרגע תוך כדי התפצלות לתאים אל עבר הרחם ואז משתרשת בדופן- המסע הנ״ל לוקח בערך 8-10 ימים מיום הביוץ או מיום ההפריה.
    לאחר מכן הגוף מבין שהוא בהריון ואז מתחיל ייצור ההורמונים שזה, בגדול מה שגורם לבחילות, הקאות צרבות וכל המתנות הנוספות!!

מאחלת לך שהיום הזה, בעזרת ה׳ ( לג בעומר)
    יביא לכל המצפות והמייחלות פרי בטן!!!
  • אמן!!!
    אני לא רוצה לפתח ציפיות סתם...
    אז הפעם אמרתי שרק כשהמחזור ממש יאחר אבדוק! המחזור האחרון היה ב 23.4
  • אז אנחנו ביחד!! שלי היה ב 24.4
    ביום חמישי

אני גם בדיוק כמוך, כעיקרון אני צריכה לקבל כל 26 יום ז״א יום שלישי
    אבל אני משתדלת שלא לחשוב, ולפתח ציפיות ולא להתעסק בנושא כל כך למרות שזה נורא נורא קשה!!! אמרתי לעצמי שאני לא עושה בדיקה עד שיש לי איחור ממש משמעותי!!
    אז לבנתיים אני מקווה לא לקבל..
    תעדכני!!

אני מאוד מקווה שיהיה לשנינו בשורות טובות!!
  • גם אני מחזיקה לשתינו אצבעות!!!
    שלי בעיקרון היה פעם קודמת אחרי 39 יום...
    אז נראה לי שגם אני אחכה לאיחור משמעותי
    וזה קשה בטירוף! אני כך יום משכנעת את עצמי לא לעשות בדיקה חח
  • גם אני, דואגת להישאר עסוקה!!

מרב שאני מכירה את עצמי- לא הלכתי אפילו לקנות בדיקה כדי שאני לא אתאכזב במידה ו...
    פשוט ידעתי שאם אני אקנה אז אני אעשה אז הקדמתי תרופה למכה, כמו שאומרים!!
    למרות שיש לי הרגשה טובה לגבי כל הנושא אבל אני ממש מפחדת שזה פסיכוסומטי וכל הסממנים הם תעתועים שהמח עושה לי..,

מקווה לטוב!!!
    בהצלחה לשנינו...
  • גם לי!!! באמת יש לי בחילות...אבל כולם אומרים שזה מוקדם מידי לבחילות-אז אולי זה מהמחשבה על זה אני גורמת לעצמי לתסמינים-אני כבר לא יודעת!
    וכל השבוע אני אומרת לבעלי שיש לי הרגשה ממש טובה ואז אומרת לעצמי-מה את סתומה?! עדיף לא לחשוב ביכלל...כי כשאת כלכך בטוחה וחושבת שזה זה-התשובה החיובית תיהיה ממש קשה!
    אז אני אומרת לעצמי לא לחשוב על זה...ואם לא ילך החודש אז גם לא נורא-חודש הבא!
  • שני,לא יכולתי לעמוד בפיתוי!
    וממה שהבנתי פה אפשר לזהות הריון גם בבדיקת ביוץ-אז היה חבל לי ואולי גם מוקדם מידי לבדיקת הריון...
    אז עשיתי בדיקת ביוץ.ויש רק פס אחד :(
    חייבת לציין שבניגוד לפעמים שניסיתי באמת לזהות ביוץ-לא באמת פעלתי עפ הוראות הבדיקה...שבדרכ אני מקפידה לא לשתות ולא לעשות פיפי שעתיים לפחות...
    האם זה בהכרח אומר שאני לא בהריון?
    עכשיו סתם רע לי בגלל זה :(
  • זה לא אומר כלום!!!!!!
    מאמי אל תדאגי זה גם מוקדם מידיי בשביל שבדיקת ביוץ תזהה הריון, אל תרגישי רע תאמיני שיניה טוב ובאמת יהיה טוב!!!

בדיקת הריון לעיתים לא מזהה הריון גם כשהוא נמצא, אז הסיכויים שבדיקת ביוץ תזהה לא ככ גבוהים במיוחד לא בזמן כזה מוקדם!!
    מאמי- מחשבות חיוביות, התאריך ווסת הבא שלך זה יום רביעי חמישי נכון??
  • תודה על העידוד
    בעיקרון המחזור הקודם היה אחרי 39 יום מזה שלפניו-אז לפני זה המחזור הבא צריך להגיע עד ה 31.5
    מקווה שיש סיכוי
  • אוקיי, אבל בשביל לגלות הריון, ביום שישי את כבר יכולה לעשות בדיקה שאמורה להצביע על הריון ( אמן!!!!)

בכיף:)
    אני גם מעודדת את עצמי תוך כדי
  • אנסה לדחות את הבדיקה כמה שאוכל-מפחדת ממש להתאכזב
    את צודקת-חייב לחשוב חיובי!
    מחזיקה אצבעות גם לך
  • היי שירן אנחנו בערך באותה סירה חחחח ביום שבת ב10/5 היתה לי תוצאה של בדיקת ביוץ חיובית וקיימנו יחסים ביום חמישי לפני הבדיקה וביום שבת עצמו ומאז אני מרגישה התכווצויות בבטן התחתונה ואתמול ריח של ביצה עשה לי ממש בחילה נוראית אני מקווה שאני לא מדמיינת
    קראתי בכמה מקומות שיש נשים שמרגישות מהרגע שהביצית מופרת... יכול להיות שזכינו להרגיש מההתחלה מחזיקה לנו אצבעות...

????
  • היום נגיד נעלמו לי הבחילות...אבל אתמול היו לי במשך כל היום ממש!
    וגם לי היו התכווצויות וכאבים-וגם זה עבר.
    אני ממש ממש מקווה שנקבל תשובה חיובית!
    אני מנסה בינתיים לא לפתח ציפיות כי אני ממש מפחדת להתאכזב...
    לי יצאה בדיקה חיובית אז שכבנו רק באותו היום ויום אחריו-מקווה שזה מספיק :/
  • היום בעיקרון אני צריכה לקבל, מקווה שלא! אבל זה נורמלי להרגיש מיחושים בבטן כמו של לפני מחזור ?
    במידה כמובן שאני בהריון...

????
  • אין לי מושג!!! אני די חדשה בכל העיניין...אז אני גם לא יודעת מה נורמלי ומה לא,איזה תסמינים צריכים להיות ואם ביכלל...אני פשוט מקווה לטוב :)
  • בטח , יש תסמינים מאוד דומים למחזור ולהריון
    לכן אומרים תמיד לחכות לאיחור...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה