בציפייה להריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ביום חמישי שעבר קיימנו יחסים ויום שבת בבוקר הופיעו 2 קווים חזקים שמעידים על ביוץ באותו ערב קיימנו שוב מאז אני כל יום מתפללת שהנס יקרה! או שאני הוזה או שזה באמת קורה
    אבל יש לי כבר כמה ימים כמו התכווצויות בבטן התחתונה...ואכלתי בחמישי שישי מאכלים שאני אוהבת ואני נורא בעייתית עם אוכל ופשוט לא היה באלי ולא נהנתי בבקשה תגידו לי שיכול להיות שיש סיכוי שאני בשבועות הראשונים! ?? ועוד משהו קטן.... אני אמורה משהו כמו היום מחר לקבל...

????????
3 תגובות
עמוד 1
  • תקני ערכת בדיקה של מקלון הזהב ... אני עשיתי את הבדיקה בבוקר עם השתן הראשון - יום לפני האיחור במחזור והתבשרתי להריון !!
    בהצלחה !!

• את מכירה את עצמך יותר טוב מכל אדם אחר
    מה שאת מתארת בהחלט יכול להעיד, הכי בטוח שתעשי בדיקה אבל אני הייתי מחכה יום- יומיים!!
    בהצלחה..
  • שלי, ??????

יש חדשות? עשית בדיקה??
    תעדכני!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה