המתנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שמתי לב שהמילה המתנה בשנה אחורנה קיבלה משמעות חדשה,אני פשוש חייה בה, כל יום כל שעה אני מחכה לשמהו, לטלפון מבית חולים , לזריקה ,לכדור, לתוצאה,לא יודעתי שי למילה הזאת כל כך הרבה פנים.
4 תגובות
עמוד 1
  • לגמרי. מרגישה שהחיים שלי מחולקים כבר שנים לשבועיים שבועיים.. וכל הזמן בציפייה למשהו
    מנגד, המתנה כוללת את המילה מתנה.. מקווה שנקבלה בקרוב
  • ואחרי הבטא החיובית המתנה לא.ס ראשון.. המתנה לימים שיעברו.. המתנה לבדיקות שאחרי...
    זה לא הולך ונהיה יותר קל..

הריון יקר הוא הריון יקר כבר מהרגע שאת מזריקה לעצמך את ההורמונים באותו סבב..

וכמו שקרן אור היקרה אומרת בתוך המתנה יש מתנה, מתנה יקרה מאוד מאוד ששווה הכל פשוט הכל!

מאחלת לכולנו ימים יפים עם אושר ושמחה בלב

אפרסקית
  • קרן אור ואפרסקית... מסכימה עם כל מילה

אלה יקרה.. תיהי חזקה (: עוד טיפ טיפה והחלום יתגשם...

ליטלילי
  • כל כך מסכימה איתכן! בהתחלה זה דאגות שיהיו מספיק זקיקים מכל הטיפול הקשה והכואב עם זרעקות. אחרי שבועיים מחכים לבטא, אם יוצאת חיובי אז עכשיו הלחץ להכפלה ואז לא.ס דופק ואז שילך חלק כל 12 שבועות ויחזיק ואז מבדיקה לבדיקה. פשוט מתסכל כל ההמתנות האלה!
    מאחלת לכולן וגם לי הריונות במהרה ותקינים ושלמים של 9 חודשים!
    תות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה