משאבה ידנית של Avent או Medela mini electric - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות!
    רציתי לשאול האם מישהי משתמשת במשאבה ידנית של Avent, האם היא מומלצת? האם השאיבה יעילה מספיק ולא לוקחת טונה זמן?
    אותה שאלה לגבי Medela mini electric?
    יש לי של ספקטרה מיד שרה, היא ממש לא נוחה לי.

דרך אגב, ילדתי בלידת בזק כואבת בטירוף בת מהממת ביום רביעי האחרון :)
9 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב!!!

האמת שיש לי את שתיהן ואני מאוד מרוצה מהמדלה

• בשעה טובה והמון נחת

• גם לי יש מדלה, היא מעולה, אני שואבת פעם ביום.אם את מתכוונת להשתמש באופן קבוע עדיף חשמלית. אם זה מדי פעם במקרים נדירים כשאת יוצאת אפשר להסתפק בידנית.
  • עם האוונט לא הצלחתי להוציא כלום, אבל אני יודעת שיש שמאד מרוצות ממנה. יש לי גם את המיני אלקטריק, סהכ היא בסדר, לי היא קצת הכאיבה. אם את שואבת על בסיס קבוע ואינטנסיבי, אולי שווה לך להוסיף עוד קצת ולקנות את הסווינג.
    מזל טוב!! הרבה נחת אושר ובריאות
  • תודה רבה בנות!
  • אני מאלה שמרוצות מהאוונט הידנית ,הייתי שואבת איתה ועם מדלה סווינג ,עם אוונט הייתי ממלאה בקבוק תוך 5 דקות ,ברגע שהחלב היה משתחרר,וסווינג הייתה עוזרת לי להגיע לשחרור החלב .
    וככה לא מודיעים על לידה
    מזל טוב ותגדלי את הבנות בנחת
  • יש לי את המדלה והיא איטית ורועשת..לא מרוצה ממנה בכלל.
    עזבי שהיא הרסה לא את כמות החלב שהיתה לי...
  • נדמה לי שאוונט מנצחת
  • הי,

אני דווקא ממליצה על הידנית של אוונט. עם הראשון שכרתי מיד שרה את מדלה וזה ממש לא היה לי נוח לשאוב. הרגשתי סחיטות לא נעימות בחזה. חברה המליצה לי על הידנית של אוונט ומאז חיי הפכו נוחים קלים ונעימים.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה