אסיפת כוחות.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנית יקרות, תודה על התמיכה שהענקתן. אני מנסה לאסוף את עצמי. שמה מבטחי בחודש הקרוב עם המוקפאים. לפחות אין הורמונים ותורים אינספור
    יחד עם זאת קשה לי עדיין. קשה לי שלא יודעת עוד כמה זמן זה יקח וקשה לי שאהיה מבוגרת ממה שרציתי..
    מעין דכדוך כזה שמלווה אותי.
    בכל אופן מסיימת עןד מעט ווסת ולפחות קצת שקט החודש...
    בהצלחה לכולנו
8 תגובות
עמוד 1
  • קרן יקירתי, אני מבינה אותך כל כך מצד אחד זה מרגיע בלי הורמונים ובלי בדיקות כול יומיים מצד שני סבב מוקפאים אותי מלחיץ מאוד אני כבר לא יודעת מה עדיף, אבל אספתי כוחות ומאחלת לך לעשות את זה בקרוב והחלטתי שהחודש רק מחשבות חיוביות, יהיה בסדר מתוקה אולי החודש זה סוף סוף שלנו...
  • היי קרן, כל כך מבינה את מה שאת מרגישה.. גם אני נמצאת בתוך מערבולת הנסיונות האלו.. היום בבדיקת הריון יצא שלילי.. חודש שעבר חוויתי הריון של 10 ימים עד שנפל.. צריך להמשיך ולהאמין שכל דבר מגיע בזמן שלו. סבלנות.
    את זה אני אומרת אחרי גלונים של דמעות היום.. מחזקת אותך ומקווה להתחזק בעצמי!
  • תודה בנות יקרות..
    אני בסדר מנסה לשים בצד ולהמשיך. קצת מיואשת מהזמן שעובר... אני חושבת שאלה וג'ירפה מבינות את זה היטב כיוון שקרובות אליי בגיל וגם כי יש לי ילד מקסים אחד שמחכה ככ לאח/ות (או שאני מחכה בשבילו?)
    אבל כרגע אין ברירה אלא להתסכל קדימה.
    ואין אפשרות אחרת.. זה יקרה. מקווה שהחודש (:
    בשורות טובות לכולנו
  • הבן שלי הוא כבר גדול יחסית השנה בן 10 כל פעם שם לי ראש על הבטן ואומר נו אמא יש כבר תינוקות בפנים?, ויום אחד הוא אמר (אחרי עוד כשילון) שכל פעם שהוא מוצא מטבע הוא מבקש משוה וזה מתגשם אז פעם הבא כש הוא ימצא מבטע הוא יעצום עיניים חזק ויבקש הלוואי שאמא תהיה בהריון.
    ככה שהם מחכים בהחלט
  • אני אמנם לא בגילכן, צעירה יותר, אבל בהחלט מצליחה להבין אתכן. אני לפני שנתיים עברתי הפלה ונשברתי מזה! ההפלה הייתה בציטוטק וזה היה הדבר הכי קשה שעברתי בחיים! 5 שנים אני נשואה ואין לי עדין ילדים.
    מקווה שבקרוב נתבשר בבשורות משמחות וטובות ושקרן האור תפיץ על כולנו!

תות
  • וואו תות.. באמת כל אחת חווה את זה מהצד שלה. אני עברתי בשבוע 9 וזה היה ממש קשה. אבל יש לי את הקטן שלי והוא ממלא אותי אור...
    אלה הבן שלך נשמע ככ רגיש ומתוק!!
    בקרוב זה יקרה. אצל כולנו
  • חבל שאין פה לייק כמו בפייס.... בכל מקרה יקרות שלי מאחלת לכן שבקרוב שתסיימו עם הסבבים ונעבור לדבר כולנו על איך מעבירים את הזמן מבדיקה לבדיקה:)

אפרסקית
  • לייק (;
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה